Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Η ΝΕΑΡΗ ΙΠΠΕΑΣ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μελίνα Πεϊμανίδη και «Acapulca» στο Βαλκανικό 
Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων στη Ρουμανία

ΜΕ την ελληνική αποστολή στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας θα ταξιδεύει η καλαματιανή πρωταθλήτρια Παίδων του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο «Acapulca»…
Η σταθερά ανοδική πορεία της ιππέας του ΙΠΠΟ Καλαμάτας και δη η πρωτιά της Μελίνας Πεϊμανίδη με τον ίππο «Acapulca» στο αγώνισμα Παίδων στο Διεθνή Αγώνα (έγινε στο ιππικό κέντρο «Regatul Cailor» 25 με 28 Αυγούστου), της έδωσε μια θέση στην ελληνική ομάδα, καθώς οι αγώνες ήταν κριτήριο για την τελική επιλογή των Ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στο Βαλκανικό.
Στον Διεθνή Αγώνα αυτό οι περισσότεροι Έλληνες αθλητές /τριες είχαν πολύ καλές εμφανίσεις ενώ διακρίθηκαν ιδιαίτερα η Πάολα Μαρτίνη που κατέκτησε με τον Electic Elvis C τη 2η θέση στο σημαντικότερο αγώνισμα του αγώνα, το Grand Prix, και η Μελίνα Πεϊμανίδη και ο ίππος «Acapulca» που όπως προαναφέραμε ήταν πρώτη στο αγώνισμα Παίδων!
Έτσι, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που αρχίζει αύριο, Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου στο ιππικό κέντρο Regatul Cailor, η Ελλάδα θα αγωνιστεί με πλήρεις ομάδες και σε αυτές έχει συμπεριληφθεί η νεαρή ιππέας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, Μελίνα Πεϊμανίδη.
φωτο: horseriders
Ειδικότερα, η χώρα μας θα πάρει μέρος στο ομαδικό της κατηγορίας Παίδων με την φετινή Πρωταθλήτρια Παίδων Μελίνα Πεϊμανίδη και Acapulca, Αθηνά Μάνου και Cascajo 3, Σταύρο Θεοφανόπουλο και Taquine du Vivier και Βαλέρια Ζαχαρίου και Cartagena 12.
Στο ατομικό θα αγωνιστούν ακόμη Εβελίνα Χρυσούλα Βόγλη και Qualinka du Chatet, Σοφία Τόγια Κουρή και Vivendi Colt, Χριστίνα Κωνσταντίνου και Colour Line και Μαρία Γκιάλη και Amona Z. Στην κατηγορία Εφήβων στο ομαδικό θα πάρουν μέρος η Χρυσή Βαλκανιονίκης 2015 Άννα Δανάλη και Seattle Brecourt, Αντώνης Αντωνίου και Pommery, Ειρήνη Σπανού και Per On και η φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων Πάολα Μαρτίνη και Electic Elvis C. Στο ατομικό θα αγωνιστούν Σελήνη Ποππ και Arabella II, Ιωάννα Τσόχα και Calido S, Μαρία Παπαχριστοδούλου και Rondo, Αθανασία Κυριακοπούλου και Cindy.
Στους Νέους Ιππείς στο ομαδικό θα συμμετάσχουν Αλέξανδρος Κοκκώνης και Oscar de Semilly, Νικολίνα Μακαρώνα και Αrc de Triomphe, Λουκάς Παπαδόπουλος και Petrus de Roches και Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και Secret Prince, ενώ στο ατομικό θα πάρει μέρος η Πρωταθλήτρια 2016 Κατερίνα Λασκαρίδη με την Charlotte 138.
Στην κατηγορία Ενηλίκων θα πάρουν μέρος ο Πρωταθλητής 2016 Γρηγόρης Βόγλης και Quelly Briquedalle, Μόνικα Μαρτίνη και Amadu, Αλέξανδρος Φουρλής και Grandeur, Πάρις Κουτσογιάννης και Daouschka, ενώ στο ατομικό θα αγωνιστούν Άννα-Μαρία Παπαγεωργίου και Vania, Μαρία Παπουρδάνου και Unique de Rhodes, Ελίνα Δενδρινού και Lando 303 και Ηλίας Μπαλιούσης και KEC Korsica.
Τέλος, στην κατηγορία Αμαζόνων στο ομαδικό, θα συμμετάσχουν οι Ελένη Θωμαΐδου και Comeet, Helen Schut και Chicago W, Ελένη Αινατζόγλου και D’ Artagnan N, Αθανασία Χατζηπρίμου και Z Akinos, ενώ στο ατομικό θα πάρουν μέρος Μαργαρίτα Δενδρινού και Bonfire van Vrijhen, η νικήτρια Αμαζόνα 2016 Αλεξάνδρα Παράσχη και Calysta, Αμαλία Πανταζοπούλου και Oscar du Perron και Κατερίνα-Ελλάς Λεμονίδη και Quetcha de Chene.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου