Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ποδαρικό με το δεξί ο Γιώργος Σπύρης, τερμάτισε 3ος στην γενική της MX2

5ος ΣΤΗΝ MX1 Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΤΗΣ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Ν.ΕΛΛΑΔΟΣ MX ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΠΟ την αναβαθμισμένη πίστα του Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε φέτος το Πρωτάθλημα ΜΧ Νοτίου Ελλάδος 2016, όπου όλα λειτούργησαν υπέρ των θεατών… Το Σωματείο της ΑΟΛΜΟ που διοργάνωσε με επιτυχία τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, οι συμμετέχοντες αθλητές ήταν 78, από διάφορα μέρη της χώρας, μεταξύ των δυο οποίων και τέσσερις αναβάτες του αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ. Καλαμάτας.


Ποδαρικό με το δεξί ο Σπύρης
Ο καλαματιανός αναβάτης της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Γιώργος Σπύρης έκανε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα αποδεικνύοντας πως με υπομονή και πολλή δουλειά, μπορεί να διεκδικεί θέση στο βάθρο.
Ο Σπύρης αγωνίστηκε στην MX2 κατηγορία όπου κατετάγη στην 5η και 3η θέση στα αντίστοιχα σκέλη του αγώνα και στη γενική κατάταξη της κατηγορίας, κατέλαβε την 3η θέση!
Γενικότερα, ο Σπύρης είχε μέτριες εκκινήσεις και έτσι βρέθηκε στο κατόπι των αντιπάλων του, βεβαία η επιμονή του καλαματιανού αναβάτη καθώς και το γεγονός πως δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την απουσία από την πίστα του Καραφωτιά, που στο α΄ σκελος ήταν μπροστά αλλά εγκατέλειψε στο β΄ σκέλος.
«Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους χορηγούς μου και στο σωματείο μου ΛΕΜΟΚΑ Καλαμάτας στους φίλους και φίλες που έδωσαν το παρόν και την πολύτιμη βοήθεια του Μιχάλη Καντζιλιέρη, Βασίλη Δημητρόπουλου, Τζούρου, Δημήτρη Χελιώτη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος Motocross. Παρά τις κακές εκκινήσεις και στα 2 σκέλη, κατάφερα να κερδίσω την 3η θέση στη βαθμολογία για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος», δήλωσε μετά τους αγώνας ο Γιώργος Σπύρης.
Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Γιώργος Σαραντόπουλος ο οποίος τερμάτισε 17ος στη γενική κατάταξη. Η κακή εμφάνιση του Σαραντόπουλου οφείλεται και στο γεγονός ότι κατά την αγωνιστική ανάπαυλα του καλοκαιριού δεν επιδίωξε μια καλύτερη προετοιμασία, έτσι παρουσιάστηκε απροπόνητος με αποτέλεσμα την 18η θέση.



5ος ο Μπουρίκας στην MX1
Ισάξιοι οδηγοί βρέθηκαν στην εκκίνηση της MX1 κατηγορίας, γεγονός που κατέστησε τον αγώνα αρκετά ανταγωνιστικό και δύσκολο, με τις ανατροπές να τον χαρακτηρίζουν!
Πρώτος, με τερματισμούς 3-1 ήταν ο Σοφοκλής Μαμμωνάς, ενώ ο αθλητής της ΛΕΜΟΚΑ, Ευάγγελος Μπουρίκας κατετάγη πέμπτος με (5-7). Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του Μπουρίκα ήταν καλό, είχε καλό ξεκίνημα και στην πορεία αναμένεται πιο δυνατός.



5ος στην MX65 ο «junior»
Παναγιώτης Tενέντες
Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες έκανε στην Αρχαία Ολυμπία, ο 9χρονος Παναγιώτης Tενέντες. Ο «junior» αθλητής της ΛΕΜΟΚΑ αγωνίστηκε στην κατηγορία MX65, όπου τερμάτισε 5ος σε ισάριθμες συμμετοχές! Στόχος για τον 9χρονο καλαματιανό οδηγό ήταν η αποκόμιση εμπείρων.
* Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην πίστα motocross του Αιγίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου