Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Κομπλέ» οι «ταύροι» για …αλλαγή σκηνικού με Δώριο!


ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Η ΟΜΑΔΑ 

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗ


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΝΑ



Μακριά από την νίκη τις τελευταίες 7 αγωνιστικές βρίσκεται η Σπερχογεία, η οποία βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση.
Το συγκρότημα του Τάσου Χατζηαγγελή μετρά αισίως 4 συνεχόμενες ήττες και 5 σε 7 αγώνες, μαζί με δυο ισοπαλίες. Τελευταίο τρίποντο ήταν στις 13 Νοεμβρίου, απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου, όταν είχε επικρατήσει με 2-1.
Με γνώμονα λοιπόν, το γεγονός πως οι «Ταύροι» φιγουράρουν στην 13η θέση, ακριβώς πάνω στην επικίνδυνη ζώνη, άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν πως ήρθε η ώρα για μια… επιστροφή στην περσινή επιτυχημένη χρονιά!
Αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική, οπότε η Σπερχογεία θα φιλοξενηθεί από το Δώριο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για εύκολη αποστολή όπως σημείωσε και ο Τάσος Χατζηαγγελής σε δηλώσεις του στην «Φ»: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Τόσο το Δώριο, όπως και εμείς θέλουμε βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Υπάρχει περίπτωση
να φύγει ο Μπούνας
Ο έμπειρος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για το Κυριακάτικο παιχνίδι, ακόμα και τον Δημήτρη Μπούνα για τον οποίο ακούγονται μεταγραφικές… «σειρήνες».
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Χατζηαγγελής, δηλώνοντας πως υπάρχει μια περίπτωση ο ταλαντούχος 18χρονος ακραίος χαφ να φύγει κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
«Υπάρχει μια περίπτωση να φύγει ο Δημήτρης. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα αποχωρήσει, ούτε το που θα πάει. Προς το παρόν συζητάμε με ομάδες, αλλά περαιτέρω εξέλιξη θα υπάρξει μετά τη Κυριακή. Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής».
Από κει και πέρα, η Σπερχογεία βρίσκεται σε σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας: «Προσπαθούμε να βρούμε ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να μας βοηθήσομε. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει κάτι το εξαιρετικό».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου