Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τον Ερμή Πατρών υποδέχεται σήμερα η «Καλαμάτα ’80»



«ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΝΤΑΚΟΥΡΗ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ


Ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα με τον Ερμή Πατρών η «Καλαμάτα ’80», με τον Παναγιώτη Ντάκουρη να «πονοκεφαλιάζει» με αφορμή τους πολλούς τραυματισμούς των παικτών του.
Ο Φέλιξ Μπλάουελ θα λείψει σίγουρα από την αναμέτρηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ μερικοί πετοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και εφ’ όσον παίξουν δεν θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Η «Κ80» προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση η οποία συνδυάστηκε με εκτός έδρας νίκη επί του Ζωγράφου και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερμή, τον οποίο είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 3-0 σετ.
Η Πατρινή ομάδα αποτελείται από έμπειρους παίκτες και πραγματοποιεί φέτος μια αξιοπρεπή πορεία και σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολο αντίπαλο.
Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ξεκούραστοι από την καλαματιανή ομάδα καθώς πήραν τον αγώνα με τον αποσυρμένο Αία Μαλεσίνας στα χαρτιά.
Από κει και πέρα, η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 4η θέση και έχει ως μοναδικό στόχο να αναρριχηθεί και να επιστρέψει στη πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.
Το Δ.Σ. των «λύκων» κάνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν για ακόμα μια φορά, όπως άλλωστε κάνει σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.
Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Ανδρών έχει ως εξής:
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
● Καρδίτσας, ώρα 19:00: ΣΠΑ Καρδίτσας – ΑΚ Ζωγράφου (Παπαγεωργίου Αχ. – Χαρδαλίδης)
● Κλειστό Παραλίας, ώρα 18:30: «Καλαμάτα ’80» - ΑΣΠ Ερμής (Χανδρινός – Σαραβελάκης)
● Ολυμπιάδας, ώρα 19:00: ΑΕΠ Ολυμπιάς – ΑΣΠ Ερμής Ηγ/τσας (Μπακλέσης – Λεβέντης)
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
● ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, ώρα 18:00: ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΑΟΝΣ Μίλων (Κουτσής – Σακελλάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου