Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Στα δύσκολα οι φίλοι φαίνονται»



ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ


Το ημερολόγιο του για το 2014 εξέδωσε προ ημερών ο Αστέρας Βαλύρας, με τίτλο «Στα δύσκολα οι φίλοι φαίνονται» και με φωτογραφίες τόσο από την φετινή ομάδα, όσο και από παλαιότερες.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του Αστέρα έχει παραθέσει φωτογραφία από την πρώτη ομάδα που δημιουργήθηκε το 1951, με τους ποδοσφαιριστές που την απάρτιζαν. Επίσης, υπάρχει ομαδική φωτογραφία από το 1969, καθώς και από την μεγάλη ομάδα της Βαλύρας που το 1994 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας επί προεδρίας Γιάννη Μπουρίκα πρώτα και έπειτα του Ηλία Ιωάννου, που είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου μέχρι σήμερα.
Την σεζόν που διανύουμε ο Αστέρας βρίσκεται στην 10η θέση του Α΄ ομίλου της Β΄ τοπικής κατηγορίας, μετρώντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Σίγουρα η θέση αυτή δεν αρμόζει στην ιστορία και δυναμική του τόπου απ’ όπου προέρχεται ο Αστέρας, ωστόσο με την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου το μέλλον φαντάζει καλύτερο.
Η ελάχιστη τιμή του ημερολογίου κυμαίνεται στα 5 ευρώ και φτάνει μέχρι εκεί που διατίθεται το καθένας να βοηθήσει.
Όπως άλλωστε δηλώνει και ο τίτλος του ημερολογίου, οι φίλοι του Αστέρα φαίνονται στα δύσκολα και στις αντίστοιχες εποχές που περνά η ομάδα, οι φίλοι της καλούνται να σταθούν στο πλάι της για ένα καλύτερο μέλλον.
Το Δ.Σ. του Αστέρα ζητά επίσης την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής, έτσι ώστε ο αθλητικός χώρος να είναι πιο ευπρεπής με προβολείς, κάλυμμα για τις κερκίδες, δημιουργία γυμναστηρίου, βελτίωση του χώρου των αποδυτηρίων και μεγαλύτερη ασφάλεια του γηπέδου από τους διάφορους «άτακτους» (θυμίζουμε την στο γήπεδο πριν από λίγους μήνες). Ζητούν επίσης να διατηρηθεί και να συντηρηθεί ο αγωνιστικός χώρος ενός από τα καλύτερα τερέν σε όλη τη Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου