Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Όχι και τόσο χαμένη στην Ολλανδία η Νίκη Αθανασοπούλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ


Καλή παρουσία είχε η Μεσσήνια πρωταθλήτρια του Ταεκβοντό και του ΑΓΣ Καλαμάτας, Νίκη Αθανασοπούλου στο μεγαλύτερο βαθμολογημένο παγκόσμιο πρωτάθλημα G2 που γίνεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία.
Η Μεσσήνια πρωταθλήτρια αν και αρχικά ατύχησε στην κλήρωση και βρέθηκε αντιμέτωπη με αθλήτρια από τη Σερβία, η οποία πως έχει σχεδόν εξασφαλίσει από τώρα μια θέση στην ολυμπιάδα, μέσα από τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη, τελικά δεν ήταν και τόσο κακή η εξέλιξη του αγώνα.
Παρότι δεν ήταν αυτή νικήτρια του αγώνα, τα στοιχεία που έδειξε μετά από αρκετό καιρό αγωνιστικής απραξίας, αφού το Φεβρουάριο δεν κατόρθωσε να συμμετέχει σε κανένα βαθμολογημένο πρωτάθλημα, για οικονομικούς και μόνο λόγους, και η ήττα με 4-1 δεν σημάδεψε την προσπάθειά της.
Αντιθέτως, παρά την ήττα με 4-1 από την Σέρβα αθλήτρια, η εμφάνιση της Νίκης Αθανασοπούλου ήταν τόσο καλή και απέδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς επίσης πως δεν απέχει και πολύ από το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητριών που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης!
Η Αθανασοπούλου αν και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί το Φεβρουάριο σε κανένα βαθμολογημένο πρωτάθλημα, δεν υπέστη μεγάλη απώλεια στην θέση της στην παγκόσμια κατάταξη. Η πτώση της καλαματιανής αθλήτριας στην παγκόσμια κατάταξη ήταν μόλις 10 θέσεις και αυτό σημαίνει πως η αποχή της δεν είχε –ευτυχώς – μεγάλο κόστος.
Να σημειωθεί πως στο ανωτέρω πρωτάθλημα συμμετείχαν 8 Έλληνες αθλητές, οι οποίοι διεκδικούν συμμετοχή στην Ολυμπιάδα, χωρίς ωστόσο να κερδίσουν κάποια διάκριση.
Στην Ολλανδία την Καλαματιανή αθλήτρια συνόδευσε ο προπονητής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος.
 «Για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συμμετάσχουμε στο παραπάνω πρωτάθλημα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά το ποδοσφαιρικό σωματείο Θύελλα Παραλίας που πραγματοποίησε τουρνουά παλαιμάχων με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας της αθλήτριάς μας όπως και ΕΠΣΜ, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε το τουρνουά», ευχαρίστησαν τους αρωγούς της προσπάθειας της αθλήτριάς τους, οι άνθρωποι του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου