Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Χωρίς Ζαχαρόπουλο και Λιόλιο με Παναρκαδικό



Χωρίς τον Νίκο Λιόλιο και τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο θα κοντραριστεί αύριο η «Μαύρη Θύελλα» με τον Παναρκαδικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.
Ο αριστεροπόδαρος μπακ ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της «Καλαμάτας» θεραπεία και τέθηκε νοκ άουτ, ενώ ο 18χρονος ταλαντούχος αμυντικός μέσος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Μεσσηνιακό.
Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η «Καλαμάτα» έκανε όλη την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας, με τον Μίλτο Γκόφα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.
Στο ματς του πρώτου γύρου, η «Καλαμάτα» είχε επικρατήσει με 2-0 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, όμως με δεδομένο πως ο Παναρκαδικός βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και «καίγεται» για βαθμούς, η νίκη μόνο εύκολα δεν θα έρθει.

Δηλώσεις νίκης
από Τριανταφυλλάκη
Μετά το φινάλε της χθεσινής προπόνησης, ο κόουτς της «Μαύρης Θύελλας» προέβηκε σε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας, μαζί με τον Νίκο Τριανταφυλλάκη.
Ο κ. Γκόφας τόνισε τα εξής: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε την νίκη».
Από την πλευρά του ο Νίκος Τριανταφυλλάκης ανέφερε: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Ο αντίπαλος μας παίζει το τελευταίο του χαρτί στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι τι θα κάνουμε εμείς. Πάμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος. Στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας γιατί πάντα στηρίζει την ομάδα και τον θέλουμε κοντά μας και σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση».

«Έφαγε» 400
ευρώ πρόστιμο!

Μετά από απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, η «Μαύρη Θύελλα» τιμωρήθηκε με 400 ευρώ πρόστιμο καθώς ήταν πειθαρχικά ελεγκτέα! Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ.. Επιβάλλει σε αυτήν   χρηματική ποινή ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου