Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μηδενισμός των ανδρών σε αγώνα που η Ε.Π. της Ένωσης δεν είχε προγραμματίσει!!!



Απίστευτο κι όμως αληθινό, οι άνδρες του Ακρίτα Καλαμάτας μηδενίστηκαν την περασμένη Κυριακή για αγώνα που δεν είχε ειδοποιηθεί επίσημα να παίξει!
Πρόκειται για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, στο οποίο ο Ακρίτας πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση με στόχο την άνοδο, με αντίπαλο τον Ζακυνθινός ΑΟ (στη Ζάκυνθο) για τον οποίο ο ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας μηδενίστηκε με 3-0 (α.α.) δίχως να έχει λάβει επίσημη ειδοποίηση από την Επιτροπή πρωταθλήματος για να παρουσιαστεί!
Πραγματικά στο site της ΕΣΠΕΠ και στο πρόγραμμα του τοπικού πρωταθλήματος ο αγώνας, δίχως αναγραφόμενη ημερομηνία (φωτό).
Κι εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Πως γίνεται να μηδενίζεται σωματείο για μη ορισθέν αγώνα;
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Κουτράκη μας ενημέρωσε σχετικά και τόνισε πως πλέον «…Η ομάδα ακολουθεί τη διαδικασία που πρέπει προκειμένου να δικαιωθεί»
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης παραδέχθηκαν την παρατυπία και καλούν την ομάδα να στείλει επίσημο έγγραφο με το οποίο θα διευκρινίζει την έλλειψη ενημέρωσης για τον αγώνα και πλέον αναμένουν τα νεότερα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου