Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Α.Σ. ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

5 μετάλλια και υψηλές θέσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu



Πέντε μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu Καράτε.
Η διοργάνωση έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 900 από όλη την Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο του αθλήματος στην χώρα μας.
Ο Παμμεσσηνιακός συμμετείχε με 12 αθλητές, οι οποίοι διακρίθηκαν για την τεχνική κατάρτιση και την μαχητικότητα τους, κατακτώντας πέντε μετάλλια (ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα).
Ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος ήρθε 2ος στο Κούμιτε, ενώ οι Περικλής Κακούνης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αναστάσιος Χασανάκος και Νίκος Γεωργάτος ήρθαν τρίτοι στην ίδια κατηγορία.
Την τέταρτη θέση πήραν οι Αικατερίνη Κακούνη, Σοφία Κακούνη, Ηλιάνα Κατερινοπούλου, Νικόλαος Κατερινόπουλος, Ιωάννης Μπάλλας, Συμεών Σταθόπουλος και Δημήτριος Λαπιώτης.
Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού και μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Ευθύμιος Μπούρας, δήλωσε για τις εμφανίσεις των αθλητών του: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των αθλητών, αν συνυπολογίσουμε την απειρία αρκετών εκ των παιδιών που αγωνίσθηκαν, αφού πήραν μέρος για πρώτη φορά. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. 
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους βοηθούς προπονητές του συλλόγου Ευάγγελο και Ιωάννη Μπούρα και Ηλία Δρυμώνη που ενισχύουν και αυτοί τις προσπάθειες μας και τους Πανάγο Κακούνη και Ανδρέα Μπάλλα, δύο έμπειρους αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου