Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 14 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 600 ΑΘΛΗΤΕΣ

Τρία μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ. JudoJu Jitsu Καλαμάτας!



Στο 2ο International Judo Tournament 2014 της Αθήνας συμμετείχε με 7 αθλητές ο Αθλητικός Σύλλογος JudoJu Jitsu Καλαμάτας.
Στο Διεθνές τουρνουά συμμετείχαν 14 χώρες και 600 αθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και συγκεκριμένα οι: Αμερική, Ρουμανία, Ισραήλ, Ινδία, Γεωργία, Ουκρανία, Ρωσία, Ιταλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Σουηδία, Συρία και Αφρική.
Την 3η θέση κατέκτησαν οι Θάνος Κουτσουμπέλης (90 κιλά) και ο Εξηνταβελώνης στα 81 κιλά, ενώ ο Φωτόπουλος ήρθε 4ος στην κατηγορία των 73ων κιλών.
Στις Κορασίδες οι Ηλέκτρα Νικολοπούλου και Αγάπη Κακαλέτρη έφτασαν στην πηγή αλλά …νερό δεν ήπιαν, κατακτώντας την 4η θέση παρά το γεγονός πως πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.
Η Βασιλική Μαρκάκη ήρθε 3η στην κατηγορία Junior, παλεύοντας για το βάθρο κυρίως με αθλήτριες από την Ρωσία, ενώ ο «rookie» σε επίσημες διοργανώσεις Νίκος Ξυδιάς που συμμετείχε στα mini έκανε τρομερές εμφανίσεις!

Από την πλευρά του ο προπονητής Τζούντο – Ζίου Ζίτσου του Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους γονείς των αθλητών μου για την πολύτιμη ηθική και ψυχολογική βοήθειά τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!!!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου