Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ένας στόχος! Ένα όραμα… κανένα παιδί να μην φύγει νωρίς! Ήταν όλοι εκεί!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "1ο Πανελλήνιο Τριήμερο Εθελοντισμού" της ΕΘΝ.Ο.Α.: “Έλα και εσύ! Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή!

φωτογραφία

Τα παιδιά, μας χρειάζονται!”,που διοργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Η Αθλητική – Ολυμπιακή οικογένεια (και όχι μόνο) έδωσε σύσσωμη το παρόν, υποστηρίζοντας ένα όραμα…  να βοηθήσουμε όλοι, ώστε κανένα παιδί να μην φύγει νωρίς…..!!!!!

Ένα πρόγραμμα γεμάτο Προσφορά, Σεβασμό στη Διαφορετικότητα και Αγάπη, στα παιδιά που λείπουν -για σοβαρό λόγο-από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΘΝ.Ο.Α.
Με μια απλή διαδικασία στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών “Όραμα Ελπίδας”, που εδρεύει στην ογκολογική μονάδα παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” (Λεβαδείας 8 -Γουδί, Αθήνα), δώσαμε ελπίδα για ζωή!

Ήμασταν ΌΛΟΙ εκεί!!!: Οι αξιολάτρευτοι άνθρωποι του Τμήματος Εθελοντισμού της ΕΘΝ.Ο.Α., οι Ολυμπιονίκες της Ελλάδας μας, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μας, οι αθλητές Εθνικών Ομάδων (Τοξοβολίας, Ιππασίας, Ξιφασκίας, Υδατοσφαίρισης, Πυγμαχίας), Στελέχη και Μέλη της ΕΘΝ.Ο.Α., της  ΕΟΕ και μέλη-διοίκηση του νοσοκομείου,  ο Υφυπουργός Πολιτισμού &  Αθλητισμού  Γιάννης Ανδριανός, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Λιλίκα Βασιλάκου, ο Αθλητής χειροσφαίρισης και ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, Ομοσπονδιακοί Προπονητές, Μέλη της ΓΓΑ, Μέλη ΔΣΑθλητικών Ομοσπονδιών και διευθυντές, Προπονητές, Αθλητές από Αθλητικούς Συλλόγους  και Προπονητές (Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Σκοπευτικός Σύλλογος Δύστου), η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με τον επικεφαλή της Αντώνη Καραγουδάκη, οι χορευτές Ιωάννα Χρυσομάλλη-Ανδρέας Λάβνερ από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την καθηγήτριά τους Βάσω Πολίτη, η Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου, η Χορογράφος της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας Άρτεμις Ιγνατίου συνοδευόμενη από 14 Ιέρειες και τον συνθέτη των τελετών Γιάννη Ψειμάδα, ο Δ/ντης του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κωνσταντίνος Φίλης με την Υποδ/ντρια Ντόρα Πάλλη, η Σοπράνο Αναστασία Ζαννή, η Πρόεδρος της Οργάνωσης «Άνθρωποι Αγάπης» κ. Γεωργία Χατζήβεη, Εκπαιδευτικοί (από το 10 δημ. Σχολ. Νέας Ιωνίας και το 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), στελέχη του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέλη της Ανθρωπιστικής Εθελοντικής Οργάνωσης «Μοιράζομαι», στελέχη της συνεργαζόμενης εταιρείας Pansik και πολίτες της χώρας  που ευαισθητοποιήθηκαν από τις ανακοινώσεις μας.

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας ευχαριστεί ιδιαίτερα, για την υποστήριξή τους, τις Ανθρωπιστικές Εθελοντικές Οργανώσεις : «Άλμα Ζωής», «Αγκαλιάζω» και συν Αθηνά του Δήμου Αθηναίων.
Θα ακολουθήσουν πολλά τριήμερα υποστήριξης στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Το δεύτερο τριήμερο εθελοντισμού, με τον ίδιο πάντα στόχο, ήδη ετοιμάζεται.
Εις το επανιδείν!
Πάμε Ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου