Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Σ.Π.Ο.Κ. «ΕΥΚΛΗΣ»

Τίμησε τον προστάτη του Άγιο Υάκινθο


Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας (Σ.Π.Ο.Κ.) «Ευκλής» τίμησαν και φέτος τον προστάτη των λουλουδιών της φύσης και του περιβάλλοντος Άγιο Υάκινθο, παρακολουθώντας τη Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο ιερέας Ευστάθιος Δικαίος, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Πολιανής, την Πέμπτη 3 Ιουλίου.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε αρτοκλασία, προσφορά του ταμία του Συλλόγου Έρη Κωνσταντόπουλου. Επίσης στον προαύλιο χώρο του ναού, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν γλυκίσματα και αναψυκτικά, προσφορά των κυριών-μελών του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του Ευκλή, ευχαριστούν θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο Κατσίρης-Travel και ιδιαιτέρως τον κ. Κατσίρη, για την ευγενική χειρονομία του, να παραχωρήσει στο Σύλλογο δωρεάν λεωφορείο, για να μεταφέρει τους συμμετέχοντες στην Πολιανή.
Όλοι απόλαυσαν τη δροσιά του βουνού, έμειναν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Συλλόγου και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, προκειμένου να τιμήσουν ξανά τον προστάτη τους Άγιο Υάκινθο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου