Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

«Λάβρος» ο Κωνσταντινέας κατά Σταθόπουλου και Ολυμπιακού!


Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στην ένορκη κατάθεση του στις 29 Οκτωβρίου, για την έκρηξη στον φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα.
Την κατάθεση έφερε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ και αν αληθεύει, τότε πρόκειται για τεράστιες αποκαλύψεις από τον πρώην ρέφερι, ο οποίος βγάζει στην «φόρα» τις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Αριστείδη Σταθόπουλο.
Το κείμενο όπως αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο έχει ως εξής:
«Στην από 29-10-2013 ένορκη κατάθεσή του ο πρώην διαιτητής του συνδέσμου Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας ισχυρίζεται ότι, ορίστηκε ως πρώτος διαιτητής του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Ξάνθης - ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Superleague 2011-2012. Ότι παραμονές του αγώνα ο Θόδωρος Κουρίδης, πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ επισκέφθηκε με τη συνοδό του το φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα λέγοντάς του τα εξής: "...πρόσεχε το παιχνίδι εκεί πάνω που πας, γιατί είναι δύσκολα για τον πρόεδρό σου και για όλους μας. Πρέπει να κερδίσει το παιγνίδι ο Ολυμπιακός… μη φοβάσαι τον Βασσάρα τη Δευτέρα ή την Τρίτη φεύγει… δεν γνωρίζει ο Σταθόπουλος ότι έχω έρθει..." και ότι του απήντησε, "εγώ θα παίξω όπως πάντα δεν χρωστάω σε κανένα".
Ότι την ίδια ημέρα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο στην κεντρική πλατεία της πόλης μετά από αίτημα του τελευταίου. Ότι κατά τη συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας έδειξε να μη γνωρίζει τη συνάντηση Κουρίδη - Κωνσταντινέα, όταν δε την πληροφορήθηκε, απευθυνόμενος στον διαιτητή είπε τα εξής: "...Α, ήρθε ο Θόδωρος... δύσκολα τα πράγματα... πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός... πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης στην περιοχή και δεν δώσεις πέναλτι... όλοι οι συνεργάτες σου είναι εντάξει και μη φοβάσαι τον παρατηρητή διαιτησίας... πρέπει για το καλό σου και για το καλό όλων μας να κερδίσει ο Ολυμπιακός…". Ότι στα ανωτέρω απάντησε ότι "εγώ θα παίξω αυτό που βλέπω και ας κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός". Ότι μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Ολυμπιακού η ομάδα του Πειραιά εξέφρασε έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες. Ότι ακολούθησε συνάντηση Σταθόπουλου με τον Κωνσταντινέα κατά την οποία του ζήτησε την έγγραφη παραίτησή του, καθώς και ότι έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για τη διαιτησία του, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας με έγγραφη ανακοίνωσή  του στον Τύπο, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, πριν μάλιστα συνταχθεί η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας. Ότι λίγες μέρες αργότερα, άγνωστοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν την τζαμαρία του αρτοποιείου του, ενώ στις 22-2-2012 τοποθετήθηκε από άγνωστους δράστες εκρηκτικός μηχανισμός από την έκρηξη του οποίου προκλήθηκαν ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημιές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου