Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΟ» ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ Α1 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος
στην Α΄ τοπική για τον Πανθουριακό!

ΔΕΝ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΤΡΑ ΠΙΕΣΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Το μεγάλο φαβορί στα «χαρτιά» της Α1, ο Πανθουριακός, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του στο Αθλ. Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, το οποίο και θα χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα.
Οι «θουριώτες» θεωρούνται φαβορί, κυρίως λόγω των συνεχόμενων «μπαμ» που έκαναν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με «δυνατά» ονόματα, όπως οι Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Βιδάκης και Νιάρχος.
Φυσικά όλα τα παραπάνω μένει να αποδειχθούν μέσα στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές και τον αντικαταστάτη του Κώστα Καρλαύτη στον πάγκο, Γιώργο Αργυρόπουλο.
Η χθεσινή συγκέντρωση στο γήπεδο ξεκίνησε με ομιλία του ταλαντούχου προπονητή αλλά και του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Αργυρόπουλος έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις του, όντας σοβαρός και μετρημένος στα λόγια του…


Το ρόστερ του Πανθουριακού
Ας δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές που θα φορούν τα «κυανόλευκα» του Πανθουριακού την φετινή σεζόν: Σπύρος Δασκαλάκης, Βαγγέλης Κουρεντζής (Μεσσηνιακός), Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Αλέξανδρος Τσώνης (Εθνικός Μελιγαλά), Στάθης Γιαννακόπουλος (Απόλλωνας Καλαμάτας), Νίκος Βασιλόπουλος (Αστέρας Βαλύρας), Δημήτρης Ανδρεάδης (Ολυμπιακός Ανάληψης), Νίκος Βιδάκης (Τσικλητήρας Πύλου), Γιώργος Νιάρχος, Σταμάτης Φέστας (Αρφαρά), Νίκος Μουλιάτος (επέστρεψε).
Οι «παλιοί» είναι οι: Βασίλης Δουρούμης, Παναγιώτης Γεωργαντάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μουλιάτος, Κώστας Βουγιουκλής, Μάριος Χόλμπαν, Γιάννης Μερκούρης, Χρυσοβαλάντης Σπυρόπουλος, Βαγγέλης Σεφεράσι και Θεόδωρος Αναστασόπουλος.


Οι δηλώσεις του κόουτς
Γιώργου Αργυρόπουλου
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο νέος προπονητής της Θουριώτικης ομάδας, Γιώργος Αργυρόπουλος μίλησε για την φετινή σεζόν και τους στόχους που έχει θέσει τόσο η ομάδα, όσο και ο ίδιος:
«Οι στόχοι μας είναι ορατοί, έχουμε θέσει από την αρχή το πρωτάθλημα και την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Οι στόχοι οι δικοί μου με της Θουρίας είναι εφάμιλλοι, θέλουμε την άνοδο της ομάδας και την δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας που να παίζει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές και το μόνο που μένει μέσα από τη σκληρή δουλειά είναι να μετουσιωθεί σε κάτι θετικό για την ομάδα μας. Τα εχέγγυα υπάρχουν, η διοίκηση είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα, παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές λες και είναι επαγγελματικό σωματείο και όλοι μας με μένα μπροστάρη και τους παίκτες καλούμαστε να ανταποδώσουμε όλα αυτά που έχει κάνει η ομάδα για εμάς»

Για την δυναμικότητα της φετινής Α1, ο κ. Αργυρόπουλος δήλωσε: «Για την φετινή Α1: «Πιστεύω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική, όλες οιομάδες είναι ενισχυμένες. Το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο, τίποτα δεν κρίνεται πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος και όλα θα φανούν στο γήπεδο.»
Τέλος, ο ταλαντούχος προπονητής δήλωσε πως τα πολλά «δυνατά» ονόματα που θα διαχειριστεί φέτος δεν του δημιουργούν εξτρά πίεση: «Όχι καθόλου. Η διοίκηση ανταποκρίθηκε στα πάντα, όσον αφορά σε ότι ζήτησα για το έμψυχο υλικό, μου έφερε όλα τα υλικά για να δημιουργήσω μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εγώ χρειάζεται απλά να βάλω λίγες "πινελιές"».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου