Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ «ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ» ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Το μέλλον ανήκει στους νεαρούς
του Αίαντα και της Βέργας!



Στα αποδυτήρια του «Παν. Μπαχράμης» έκαναν την πρώτη τους συγκέντρωση οι «συγγενικές» ομάδες του Αίαντα Καλαμάτας και της Βέργας.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δυο σωματείων έδωσαν το παρών, μαζί με το τεχνικό τιμ των Γιάννη και Τάκη Σακελλαρόπουλου, Θανάση Τσούκλερη και Θοδωρή Σακκά, καθώς και με μέλη της διοίκησης.
Μέχρι στιγμής ο προγραμματισμός περιλαμβάνει καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων (κυρίως πρωινές), εργομετρικά αλλά και τρεις διπλές προπονήσεις την εβδομάδα. Βέβαια, μετά από 15-20 ημέρες οι δυο ομάδες θα ξεχωρίσουν και οι προπονήσεις για την Βέργα θα είναι πιο συντηρητικές, καθώς η ομάδα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ τοπικής τον Νοέμβριο. Από την άλλη ο Αίαντας θα έχει πιο έντονο πρόγραμμα προπονήσεων, αφού ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Μεσσηνίας στις 23-24 Αυγούστου.
Επίσης, τα δυο σωματεία θα δώσουν ξεχωριστά αρκετά φιλικά παιχνίδια το προσεχές διάστημα.
Το προπονητικό τιμ που αναφέραμε προηγουμένως δεν αλλάζει, με την βοήθεια του γυμναστή Νίκου Δημητρακόπουλου.
Ας δούμε παρακάτω πως διαμορφώθηκαν τα ρόστερ τόσο του Αίαντα, όσο και της Βέργας μετά τις ανακατατάξεις των ποδοσφαιριστών των δυο σωματείων.

Ο φετινός Αίαντας
Το φετινό ρόστερ του Αίαντα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που «ανέβηκαν» από την ομάδα της Βέργας, από μεταγραφές και από 5 ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από πέρσι.
Ωστόσο, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Νίκου Νικολόπουλου και Άγγελου Γκαρμίρη. Ο ταλαντούχος επιθετικός μέσος δοκιμάζεται στην «Καλαμάτα», ενώ ο νεαρός – πλην εντυπωσιακός σε σωματικά προσόντα και ικανότητες – πορτιέρο ίσως πάει στο εξωτερικό!
Οι παίκτες που παρέμειναν από πέρσι είναι οι Δημήτρης Τσιγάρος, Βαγγέλης Βαβαρούτσος, Δημήτρης Ηρακλής, Τάκης Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Μασουρίδης.
Οι νέες μεταγραφές για τον Αίαντα είναι οι Βασίλης Διαμαντόπουλος (Τσικλητήρας Πύλου), Γιώργος Σιώτος (Ανδρούσα), Νίκος Ζέρβας (Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου), Γιώργος Κονταργύρης (Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου), Κώστας Παπαβασιλόπουλος (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Νίκος Περιβολάρης (Ολυμπιακός Καλαμάτας) και Δημήτρης Κόντης.
Επίσης, οι ποδοσφαριστές που «ανέβηκαν» από την περσινή Βέργα που υποβιβάστηκε από την Β΄ τοπική – κερδίζοντας παράλληλα τον σεβασμό όλων των σωματείων για το ποδόσφαιρο που έπαιζε – είναι οι Σταύρος Βουρλάκος, Παναγιώτης Πουλουπάτης, Σαράντος Σακελλαρόπουλος, Νίκος Παλιατσέας, Στέφανος Ξενιός, Παναγιώτης Βέλμαχος, Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος, Άγγελος Γιαννής, Γιώργος Ζαγαρέλος, Σταύρος Τριάντος, Δημήτρης Καραγιάννης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Ιάσονας Μπάκας και Άγγελος Γκαρμίρης.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ο Αίαντας θα αγωνιστεί στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου είτε στις 23 είτε στις 24 Αυγούστου. Στην πρεμιέρα της Α1 θα συναντήσει τον Νέο Άρι στις 27-28 Σεπτεμβρίου.


Η φετινή Βέργα
Μετά το «ανέβασμα» αρκετών ποδοσφαιριστών από την Βέργα στον Αίαντα, το ρόστερ της πρώτης διαμορφώνεται από το περσινό παιδικό της δεύτερης! Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό «στήσιμο» για τα δυο σωματεία, καθώς τα παιδιά που από φέτος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις «μικρές» κατηγορίες θα μπουν αμέσως στα «βαθιά» της Γ΄ τοπικής.
Από το παιδικό του Αίαντα, οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν φέτος στην βέργα είναι οι Γιάννης Καραχάλιος, Παναγιώτης Μάραντος, Βασίλης Παπαθεοδωρίδης, Ορέστης Αντεμάι, Παναγιώτης Α. Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Στραβάκος, Νίκος Γκούζος, Κώστας Πανταζής, Παναγιώτης Μπαχράμης, Κώστας Γεωργαντάς, Σαράντος Τσιμικλής, Χρήστος Πετρόπουλος, Σπύρος Κωνσταντόπουλος και Δ. Ριζάς.
Υπενθυμίζουμε ότι η Βέργα συμμετέχει στον Β΄ όμιλο με τις Θύελλα Παραλίας, ΑΟ Πανευαϊκό, ΑΟ Διοδίων, Ίκαρο Καλαμάτας και Ατρόμητο Καλαμάτας. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών ξεκινούν στις 8-9 Νοεμβρίου απέναντι στον Ατρόμητο Καλαμάτας.



Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου