Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΝΟ

Υψηλούς στόχους θέτει
φέτος η Εράνη Φιλιατρών



Παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών διεξήχθη η επίσημη «πρώτη» της Εράνης Φιλιατρών την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο της περιοχής.
Η συγκέντρωση έγινε στις 6.30 το απόγευμα, με τον πρόεδρο της Φιλιατρινής ομάδας Κώστα Γκόνο να μιλά στους ποδοσφαιριστές του και να θέτει ως στόχο τα καλό ποδόσφαιρο και να φτάσει ψηλά.
Επίσης τόνισε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές και δεν θα σταματήσει την προσπάθεια που κάνει για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Από την πλευρά του ο κόουτς Κώστας Λυμπερόπουλος έδωσε ιδιαίτερη βάση στις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά που χρειάζεται, μαζί φυσικά με πειθαρχία.
Ο πατήρ Διονύσιος Καλογερόπουλος τέλεσε τον αγιασμό, ενώ ευχήθηκε και στους Φιλιατρινούς και εν συνεχεία ξεκίνησε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή, του γυμναστή Νίκου Δημητρακόπουλου και του βοηθού Χρήστου Αρβανιταντώνη.

Το ρόστερ της Εράνης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βασίλης Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος Φώτης, Αντωνόπουλος Ηλίας, Γιάννης Σταύρος, Γκρέτζα Αλμπάν, Γριβοκωστόπουλος Μάριος, Κίτος Βασίλειος, Κορόβηλας Άγγελος, Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης, Κώτσος Παναγιώτης, Λυνάρδος Γιώργος, Μανδρέκας Τζίμης, Μιχαλακόπουλος Άκης, Μπαστακός Άγγελος (από Μεσσηνιακό), Μπεγλεκτζής Στέλιος, Νικολακόπουλος Φώτης, Νικολόπουλος Χαράλαμπος, Παπαδήμας Αλέξανδρος, Πετρόγιαννης Γιάννης (από Μεσσηνιακό), Σπανός Στέλιος (από Μεσσηνιακό), Σπυρόπουλος Παναγιώτης (από Α.Ε. Σπάρτης), Τσορόβας Χρήστος, Φαρμάκης Ανδρέας, Φούντας Νώντας, Χότι Αντριάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου