Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ξεκίνησε χθες την …ανοικοδόμηση
με νεανικό ρόστερ ο Μεσσηνιακός Γ.Σ.!

ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ» ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ


Μια νέα αρχή κάνει από χθες ο Μεσσηνιακός Γ.Σ., πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση και το ξεκίνημα της προετοιμασίας του.
Με διαφορετικό επικεφαλή (Έλβιο Μάνα) ρόστερ με ποδοσφαιριστές ως επί τω πλείστον κάτω των 22 ετών, οι «πράσινοι» έθεσαν ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Φέτος τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά με πέρσι. Λίγο η κατηγορία (άλλο Γ΄ Εθνική, άλλο Α΄ τοπική), λίγο η αποχώρηση όλων των «μεγάλων» (με εξαίρεση τον Βασίλη Μπεγέτη) αλλάζει τα δεδομένα για τους «πράσινους» που κάνουν και επίσημα ανοικοδόμηση!
Το φετινό ρόστερ έχει διαμορφωθεί έως τώρα ως εξής:
Νίκος Κολοκούβαρος, Σταύρος Γαβράς, Άρης Σταματελόπουλος, Φώτης Κουλουράς, Ηλίας Μπιζίμης, Στάθης Αρβανίτης (από δανεισμό σε Φαραί), Βασίλης Μπεγέτης, Σωτήρης Κουκούτσης, Διονύσης Δημόπουλος (από δανεισμό σε Δόξα), Κυριάκος Πουλάκος, Ηλίας Μερκούρης, Γιάννης Κούτρης (επέστρεψε στην δράση), Μιχάλης Τζαβάρας (από Δόξα), Δημήτρης Πανταζής (φοιτητής), Δημήτρης Μανωλόπουλος (από δανεισμό σε Πάμισο), Βασίλης Κουρέας, Βαγγέλης Κουλόπουλος (από Τσικλητήρα Πύλου), Τζουλιάνο, Κώστας Δημόπουλος, Ανδρέας Τζανετάκης.
Σήμερα θα βγει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, η οποία θα περιλαμβάνει κυρίως διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα).
Επίσης, στα «σκαριά» βρίσκονται 3 ακόμη μεταγραφές, ένας εκ των οποίων θα είναι τερματοφύλακας.


Η ομιλία του Μάνα
στους ποδοσφαιριστές
«Είναι μια νέα αρχή. Είστε νέα παιδιά ηλικίας 17-18 χρονών, όμως θεωρείστε έτοιμοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω σε εσάς.  Θα σας φαίνεται περίεργο που έφυγαν όλοι οι "μεγάλοι". Είστε νέοι με φιλοδοξίες και μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά. Στόχος φέτος είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να φτάσομε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και αυτό ξεκινά από τα αποδυτήρια, να είμαστε πειθαρχημένοι.
Σε κάποια πράγματα θα είμαι αυστηρός, στις δυο ώρες που θα είμαστε στο γήπεδο θέλω να βλέπω με όρεξη και συνέπεια στο ωράριο.»

Και …στα ΜΜΕ!
Ακολούθως ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στα ΜΜΕ για την νέα αρχή του Μεσσηνιακού, αρκούμενος στο να παρουσιάσει τους στόχους της ομάδας αλλά και το «όπλο» της: «Όπως είπα και στα παιδιά στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όσο μπορούμε πιο μακριά να φτάσουμε την ομάδα. Έχουμε νέα παιδιά με φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Θα κοιτάξουμε μήπως συμπληρώσουμε με μερικά ακόμα παιδιά, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Το όπλο μας φέτος θα πρέπει να είναι η φυσική κατάσταση.»


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου