Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΔΕΚΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Στόχος η επιστροφή στην
Α΄ τοπική για το Φαραί



Ξεκάθαρος στόχος αποτελεί φέτος η Α΄ τοπική για τον ΑΟ Φαραί, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του την Τετάρτη το απόγευμα στο «Παν. Μπαχράμης».
Πριν το ξεκίνημα της προπόνησης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, υπό την παρουσία σύσσωμης της διοίκησης των «πορτοκαλί».


Ακολούθησε η συγκέντρωση στο γήπεδο και προπόνηση, υπό το βλέμμα του προπονητή – παίκτη Βασίλη Μπλέτσα ο οποίος συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της ομάδας.
Η περσινή χρονιά δεν πήγε όπως αναμενόταν για την καλαματιανή ομάδα, η οποία έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα όμως μια εκτεταμένη «κοιλιά» στα μέσα της σεζόν εντέλει στοίχησε την κατηγορία.
Φέτος στην Α1 τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, με την παρουσία παραδοσιακών δυνάμεων (Μεθώνη, Ομόνοια) αλλά και ομάδων με «δυνατά» ονόματα (Πανθουριακός). Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο για το Φαραί, το οποίο επίσης ενισχύθηκε σημαντικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Φυσικά οι κινήσεις δεν έχουν τελειώσει, καθώς στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν νέες μεταγραφές.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βαρθαλάμης Γιώργος, Κωστέας Γιώργος, Μπάκας Γιώργος, Ζωγόπουλος Αλέξης, Κουτουμάνος Στάθης, Δουρούμης Ηλίας, Πανταζής Παντελής, Αριστομενόπουλος Χρήστος, Μιντιλί Ραμαζάν, Κορρέτας Γιώργος, Έντυ, Μπλέτσας Βασίλης, Παχής Γιάννης, Κουραμπάς Δημήτρης, Ταλλάρος Γάννης, Μανωλόπουλος Κώστας, Μπίτσικας Τάσος.
Νέοι: Πεΐδης Παύλος (Δόξα Καλαμάτας), Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Μέντζας Ιωάννης (Τέλος Άγρας), Δεικτάκης Παναγιώτης, Ροβολής Κωνσταντίνος (Απόλλωνας Καλαμάτας), Καπακλής Βαγγέλης (Απόλλωνας Καλαμάτας), Σεργιάτος Σπύρος, Μωράκης Βασίλης (Πανθουριακός), Γεωργακόπουλος Χρήστος (Βλαχόπουλο), Σισμανίδης Ιωάννης (Πανθουριακός).


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου