Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ...

Η «Μαύρη Θύελλα» πήρε και Πάππο!1-0 ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΥΒΕΡΙΟΥ

Ένα ακόμη πρόσωπο για τα γκολποστ της «Μαύρης Θύελλας»!
Χθες η ομάδα της Καλαμάτας» ανακοίνωσε τον 28χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Πάππο, που μαζί τους Σκάρο και Παναγιωτίδη αποτελούν την μεταγραφική τριάδα των ημερών!
«Ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον  τερματοφύλακα Παναγιώτη Πάππο (28 ετ.)» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας ανήκει από το Σάββατο και για ένα χρόνο, καθώς το συμβόλαιό του είναι μονοετές, στην «μελανόλευκη», ο οποίος την περσινή σεζόν υπήρξε βασικός γκολκίπερ της Κύμης με 25 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια κατόρθωσε να κρατήσει αλώβητη την εστία της παλιάς του ομάδας!
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Οδυσσέα Νυδρίου, στον Φωκικό και στον Αστέρα Ιτέας.
Όσο για τους δυο ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκε εν μέσω 15Αυγουστου. Πρόκειται για τον 27χρονο Κώστα Σκάρο και το 21χρονο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο:
"Ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοινώνει την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Κώστα Σκάρο (μέσος, 27 ετ.) και Δημήτρη Παναγιωτόπουλο (αμυντικός, 21 ετ.)."

 
Φιλικό 1-0 επί του Ερμή Κυβερίου

Μετά την ήττα από τη Βάρδα, όπου η «Μαύρη Θύελλα» άφησε θετικές εντυπώσεις, πήρε και το ανεπίσημο πρώτο «ροζ φύλλο» της χρονιάς. Φιλική νίκη στο Κυβέρι απέναντι στον Ερμή, ευχαρίστησε όχι μόνο τον κόσμο αλλά και το Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος αναζητά την ιδανική συνταγή για το παιχνίδι της «Μαύρης Θύελλας» εν όψει της Γ΄ Εθνικής.
Ο Ερμής Κυβερίου
Δεύτερο φιλικό σήμερα για την ομάδα της Μαύρης Θύελλας που φιλοξενείται εκτός έδρας από τον Ερμή Κιβερίου. Ακόμα, ένα λοιπόν τεστ όπου σίγουρα ο Νίκος Κουρμπανάς θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Το μπάσιμο της «Καλαμάτας» στο παιχνίδι ήταν δυναμικό χάρη στον Χρήστο Καλαντζή που σκόραρε στο πρώτο κιόλας λεπτό της φιλικής αναμέτρησης.
Η καλή απόδοση δεν σταμάτησε με την ομάδα της «Καλαμάτας» να έχει σε όλο το πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες με Καλαντζή, Ηλιόπουλο και Χριστοφιλέα. Για να συνεχιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες από τον Ηλιόπουλο, Γεωργακόπουλου και Νικολόπουλου.
H «Καλαμάτα» αγωνίστηκε με τους Κωνσταντακόπουλο, Κουντάνη, Ηλιόπουλο, Νιφορόπουλο, Πολυχρόνη, Χριστοφιλέα, Χαρίτο, Καλαντζή, Ρούσση, Τριάντο και Γεωργακόπουλο.

Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι Πάππος, Νικολόπουλος, Σκαρλάτος, Βασιλόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Κακκαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου