Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Θετική επιστροφή του Γιώργου Λαζαρίδη
στην ενεργό δράση και το Brno Cup Τσεχίας



Η επιστροφή του καλαματιανού τενίστα με αμαξίδιο, Γιώργου Λαζαρίδη στη δράση έγινε στο διεθνές τουρνουά Brno Cup στο Brno της Τσεχίας, δεν συνδυάστηκε όμως με κάποιο μετάλλιο!
Συνδυάστηκε όμως με μια καλή εμφάνιση και υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια. Αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του καλαματιανού τενίστα με αμαξίδιο μετά από αρκετό καιρό αγωνιστικής αποχής λόγω της γνωστής περιπέτεια της υγείας του, τα δείγματα ήταν θετικά.

«Τέλειωσε» στα
προημιτελικά του Μονού
Η συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά Brno cup, που διεξήχθη στην πόλη του Brno-Τσεχία 22 με 24 Αυγούστου στο Μονό επιφύλασσε μια πρώτη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα επί του Τσέχου αντιπάλου του. Στον δεύτερο όμως αγώνα στα προημιτελικά, ηττήθηκε από τον Σλοβάκο αντίπαλό του ο οποίος μάλιστα ήταν το Νο1 στο ταμπλό των ανδρών!


«Φρέναρε» στα ημιτελικά
με παρτενέρ τον Διαμαντή
Με παρτενέρ τον Έλληνα αθλητή Στέφανο Διαμαντή, στο Διπλό των ανδρών, κέρδισαν στον πρώτο αγώνα ζευγάρι Τσέχων, στον ημιτελικό όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην πηγή… καθώς γνώρισαν την ήττα μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, από Τσέχο και Γερμανό.

Στόχος η πλήρης
αποκατάσταση
Η προετοιμασία του θα συνεχισθεί το επόμενο διάστημα, με τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα στο γήπεδο τένις ΑμεΑ του Δήμου Καλαματας, και την γυμνάστριά του Χριστίνα Πανταζοπούλου. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς του για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.
Από την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Γιώργου Λαζαρίδη αλλά και η προπονητική του βελτίωση, θα κριθεί και η συμμετοχή του σε τουρνουά το επόμενο διάστημα. Πιθανότερη συμμετοχή του είναι στα κάτωθι τουρνουά:
9-12 Οκτωβρίου: Como Ιταλία
23-26 Οκτωβρίου: Μόσχα
29/10-2/11: Σιόν Ελβετία
26-30 Νοεμβρίου: Πράγα, Τσεχία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου