Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ «ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ»

Το θεσμοθετημένο ραντεβού των παλαιμάχων 
"Π.Σ. Η Καλαμάτα» και Ικάρου Ν. Ιωνίας

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του «Π.Σ Η Καλαμάτα» μας προσκαλεί στον θεσμοθετημένο από το 2002 αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών των ομάδων Π.Σ. «Η Καλαμάτα» και του Ικάρου Ν. Ιωνίας, που γίνεται στο πλαίσιο των φιλικών συναντήσεων τους τον Μάιο στην Καλαμάτα και το Φθινόπωρο στην Αθήνα.
Ο αγώνας θα γίνει αύριο στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς» και διεξάγεται στις άριστες φιλικές σώσεις μεταξύ των δύο σωματείων από το 1973 που είχαν συναντηθεί αντιμέτωπες οι ομάδες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο παιχνίδι αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μέχρι και σήμερα για παιχνίδι Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (40.000) στον αριθμό και άγνωστος αριθμός φιλάθλων έξω από αυτό και την ίδια χρονιά η ομάδα της Καλαμάτας παίρνει την άνοδο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Π.Σ Η Καλαμάτα» αισθάνεται να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω χορηγούς:
τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας της Καλαμάτας Λυκούργο Γαΐτανάρο, τον Γεώργιο Σπίνο(καφεκοπτείο),τον Δημήτριο Καπουλέα (έμπορος χρυσού-Πλατεία 23ης Μαρτίου),τον Παναγιώτη Νινιό (οινοποιείο-Άμμος Μεσσηνίας^ Γεώργιο Γκότση (παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ),τον Βασίλειο Μαννέτα (είδη λαϊκής τέχνης),το ΔΣ της ομάδας της Σπερχογείας για, την παραχώρηση του γηπέδου και το Σύνδεσμο Διαιτητών Μεσσηνίας. Από τους προπονητές της ομάδος των παλαιμάχων Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» Νικήτα Παπανικολόπουλο και Άγγελο Σκαφιδά καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι να παρευρεθούν στο γήπεδο της Σπερχογείας στις 6 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου