Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 4-1

Με τον Κόλλια …«κανονιέρη»
ο Α.Ο.Κ. υπερίσχυσε του Εθνικού Μελιγαλά


«ΓΡΑΨΕ Κόλλιας»… θα μπορούσε να ήταν το σύνθημα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τον Εθνικό Μελιγαλά, με τους παίκτες του Νίκου Φρούσου να γιορτάζουν στο φινάλε τη νίκη με 4-0 στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ πήρε προβάδισμα με τον Κοχαψείλη χάνοντας άλλη μια καλή φάση για γκολ με τον δραστήριο Αργυρόπουλο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε από τους γηπεδούχους που έχαναν αρχικά με 0-1, έκαναν την ισοφάριση αλλά κατάφεραν και με δύο τέρματα του Φιλιατρινού στην καταγωγή, «κανονιέρη» να σφραγίσουν το γήπεδο με το 4-1.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού
Στο 5ο λεπτό μετά από κοντινή σέντρα στην μικρή περιοχή ο Κοψαχείλης αιφνιδίασε τον Αντωνόπουλο ανοίγοντας το σκορ με 0-1 για τους φιλοξενούμενους που ήθελαν πάση θυσία να πάνε μπροστά. Ο Αργυρόπουλος μετά από πολλές φάσεις στο κέντρο δημιούργησε μια ευκαιρία στα ίσια για τον ΑΟΚ στο 28ο λεπτό αλλά έξυπνα μπλόκαρε ο Καλλιντέρης. Όμως η τύχη δεν κράτησε πολύ για τον Εθνικό καθώς ο Παναγόπουλος με εύστοχο σουτ στο 44ο λεπτό για να φέρει το ματς σε ισορροπία σκόραρε ισοφαρίζοντας με 1-1 για να λήξει το πρώτο μέρος του αγώνα.
Στην επανάληψη η μάχη των αντιπάλων κινήθηκε στην στρατηγική την απευθείας αντιπαράθεσης όπου ο Μελιγαλάς στο 51΄ κέρδισε ένα φάουλ πάνω στον Πανταζή χωρίς όμως κάποια αξιόλογη φάση, ενώ αργότερα κέρδισε ένα καλό πλάγιο ο Ανδρουτσής για τη Κυπαρισσία.
Ωστόσο στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχοι ήθελαν να δείξουν ότι μπορούν να προηγηθούν όταν ο Παπαγεωργίου μετά από μάχη έκανε το 2-1. Ο ΑΟΚ έκανε την πρώτη αλλαγή στο 74ο λεπτό αποσύροντας τον Γαργαρώνη και βάζοντας τον Μανδραπήλια. Όμως το βαρύ «πυροβολικό» ονόματι Κόλλιας, χωρίς να το σκεφτεί, μετά από σέντρα στο 80ο λεπτό, έπιασε την μπαλιά και διαμόρφωσε με σουτ από κοντά το 3-1. Η επόμενη αλλαγή στο 82ο λεπτό ήταν για τον ΑΟΚ με τον Μιλοσέσκι να αποχωρεί και να μπαίνει ο Κωνσταντόπουλος, ενώ ο Μελιγαλάς έκανε μια μόνο αλλαγή με τον νεαρό Σαραντόπουλο.
Ο Κόλλιας όμως ….διψούσε για περισσότερα γκολ και «καθαρίζοντας» την αμυντική γραμμή του Εθνικού, ήταν αυτός που διαμόρφωσε τελικό 4-1.
● Διαιτησία: Πλακόγιαννης Δ., Γιαννέτσος Ι., Παναγιωτόπουλος Ε.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Ν. Φρούσος): Αντωνόπουλος Α., Ανδρουτσής Στέφ., Γιαννόπουλος Π., Μητρόφ, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Μιλοσέσκι, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος Δ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ) Καλλιντέρης, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Γεωργόπουλος Χ., Μουστάκας, Καννελόπουλος, Πανταζής, Καραγιάννης, Μουρούσιας, Κοψαχείλης.


Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου