Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ

Κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Μικρομάνης

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ εμφανίζεται φέτος ο Παντριφυλιακός Καλονερού στο δυνατό πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, που έδωσε αντίκρισμα το 3-1 εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, κερδίζοντας το Σάββατο με 2-1 (εντός έδρας) την Μικρομάνη. Ο ΠΑΟ Καλού Νερού κατάφερε να δείξει αυτή την φορά πως ξέρει να ηγείται στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας επάξια τον Αστέρα Μικρομάνης.

Η ομάδα μπήκε συγκεντρωμένη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας και στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης προηγήθηκε με 1-0, μετά από σέντρα που κατέληξε στα πόδια του Γιώργου Μητρόπουλου. Ο ρυθμός ανέβηκε αργότερα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν μια φάση κοντά στο 20ο λεπτό, χωρίς όμως κάποια σοβαρή συνέχεια.
Όταν, όμως, μετά από φάουλ κινδύνεψε στη μικρή περιοχή η εστία του Καλονερού στο 25ο λεπτό, ο Σταυρόπουλος έσωσε την κατάσταση πέφτοντας άψογα πάνω στην μπάλα καταφέρνοντας να την μπλοκάρει. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πάνω από τέσσερα κόρνερ διαδοχικά, σε στημένες φάσεις, δημιουργήθηκε η ευκαιρία στο 45ο λεπτό για το Καλονερό, όταν μόνος του στην μικρή περιοχή για δεύτερη φορά βρέθηκε ο παίκτης - προπονητής του Γιώργος Μητρόπουλος και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-0!

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με δυο καλές φάσεις στο 67ο και 70ο λεπτό. Λίγη ώρα αργότερα από καθαρή τύχη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα γράφοντας το 2-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας χωρίς όμως από εκεί και μετά να δημιουργούνται αξιόλογες φάσεις καθώς το Καλονερό διατήρησε την αμυντική του γραμμή στο έπακρο!
● Διαιτησία: Αντωνόπουλος Κ., Τσουκάλη Α., Ηλιόπουλος Π.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Καν. Λαμπρόπουλος, Κανελλόπουλος Σαρ., Γ.Γαλάνης, Αρβανίτης, Γιώργ. Μητρόπουλος, Παν.Βλάμης, Κορακοβούνης, Παπαιωάννου, Γ. Βλάμης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αθανασόπουλος. Μαυροειδής, Βραχάς, Μπούρας-Σουλιμάς, Μαρκόπουλος, Μπαράι, Καρδάσης, Σκαρπαλέζος, Ιωάν. Καρδάσης, Αλεξόπουλος.


Ι. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου