Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Έχασε στις λεπτομέρειες
από τον Κύζικο με 3-1 σετ

ΜΕΓΑΛΗ μάχη κι ένα συγκλονιστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο οι φίλοι του βόλεϊ, όπου ο νικητής κρίθηκε στα σημεία…
Ο Κύζικος κέρδισε στις λεπτομέρειες τους «λύκους» του Χρήστου Δημητρακόπουλου που παρά τα προβλήματα και την ελλιπή αποστολή τους στη Νέα Πέραμο πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φτάνοντας πολύ κοντά στην ανατροπή.
Η εμφάνιση προσέφερε ικανοποίηση η πικρία όμως μένει για το αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο σε περίπτωση που ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είχε όλους τους άσους στο «μανίκι» του, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό…
Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΑ Πατρών, προσφέρεται ώστε η ομάδα της «Καλαμάτας ’80» να ρεφάρει την ήττα της δεύτερης αγωνιστικής και να καλύψει τη «ζημιά»!

Ευχαριστεί τον Μεσσηνιακό

«Η Διοίκηση της Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 ευχαριστεί το ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Γ.Σ για την παροχή των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου (όργανα επιβάρυνσης) στο γήπεδο του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ για την καλύτερη προετοιμασία της Ομάδας μας.»
● Διαιτησία: Β. Οικονόμου, Τοψιδέλης.
Τα σετ: 25-20, 23-25, 27-25, 25-20
ΚΥΖΙΚΟΣ (Λάιος): Λυκουρέσης, Κρέτσης, Κούνας, Κατσανεβάκης, Ασπιώτης, Μπεκιάρης, Τσαδήμας (λ)/ Δρογκάρης, Πλεμμένος, Θεοδωρόπουλος.

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» (Δημητρακόπουλος): Αποστολόπουλος, Ντάκουρης, Μάνα, Μανιατέας, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Σκαρτσίλης Γρ. (λ)/ Σκαρτσίλης Π., Μπεσσής, Μπουσούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου