Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «FILOXENIA» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

Έβγαλε …ντέρμπι η κλήρωση πρωταθλημάτων
Α΄, Α1, Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Μεσσηνίας



Παρουσία πλήθος εκπροσώπων των σωματείων της δύναμής της, η ΕΠΣ Μεσσηνίας πραγματοποίησε χθες την κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Α΄, Α1, Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Μεσσηνίας χθες σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Filoxenia».
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αρ. Σταθόπουλος ευχήθηκε κατά τον σύντομο χαιρετισμό του υγεία για όλους και έδωσε το λόγο στον αντιπρόεδρο κ. Οικονομίδη ως είθισται προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επισημάνθηκε η μείωση του αριθμού διαιτητών μελών του Συνδέσμου, που οδηγεί στον αναγκαίο «διαμελισμό» των αγωνιστικών όχι μόνο σε διήμερα αλλά και σε τριήμερα. Αυτό σημαίνει πως για όλα τα πρωταθλήματα θα υπάρξει ένας ή και περισσότεροι αγώνες που θα ορισθούν για κάποιες Δευτέρες –όχι όλες – προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων εντός των επιτρεπτών χρονικών περιθωρίων.
Για το λόγο αυτό ο κ. Οικονομίδης ζήτησε από τα σωματεία να καταθέσουν άμεσα τις αιτήσεις τους για τις ημέρες που επιθυμούν να αγωνίζονται, και λοιπά αιτήματα προκειμένου να προβεί στον ορισμό των τελικών ημερομηνιών των αγωνιστικών προγραμμάτων.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης επισήμανε την διάθεση της ΕΠΣΜ να βοηθήσει τα σωματείων διατηρώντας χαμηλά τα παράβολα συμμετοχών στα πρωταθλήματά της, σε αντίθεση όπως είπε με άλλες Ενώσεις της χώρας.

Σίσσυ Τριάντου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου