Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

«Όλοι μια οικογένεια» το σύνθημα
του Απόλλωνα Καλαμάτας!

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ «ΧΑΡΤΙΑ»!


Κάτω από εξαιρετικό κλίμα έκανε χθες το απόγευμα στα νέα γραφεία του ο Απόλλωνας Καλαμάτας την πρώτη συνάντηση διοίκησης – τεχνικού τιμ – ποδοσφαιριστών.
Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ιστορικής καλαματιανής ομάδας, καθώς και ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, Γιάννης Αδαμόπουλος.
Εκ μέρους της ΕΠΣΜ παρευρέθηκε ο πρόεδρος Αριστείδης Σταθόπουλος. Το οικογενειακό κλίμα που θα πρέπει να υπάρξει στην ομάδα ήταν το κύριο ζητούμενο από όλες τις πλευρές και κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο, ειδικά απ’ τη στιγμή που έχουν γίνει έως τώρα 9 προσθήκες (αναμένονται δυο ακόμα ποδοσφαιριστές).
Σημειώνουμε πως απουσίασαν οι Άγγελος Χρηστίδης (βρίσκεται στην Εύβοια), Δημήτρης Αντωναίος (επαγγελματικά), Αλέξανδρος Γεωργουδιούς (πρόβλημα τελευταίας στιγμής) και Γιώργος Σκουφάκης (βρίσκεται σε διακοπές).
Όσον αφορά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, από αύριο και μέχρι την Πέμπτη θα γίνονται καθημερινά στις 5 το απόγευμα στο «Γ. Λουκαρέας». Από την επόμενη εβδομάδα ωστόσο, ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις!


Το φετινό ρόστερ
του Απόλλωνα
Το ρόστερ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ιδιαίτερα δυνατό στα «χαρτιά», με ποδοσφαιριστές έμπειρους και εγνωσμένης αξίας.
Τα 9 νέα πρόσωπα του Απόλλωνα φέτος είναι οι εξής: Στέλιος Κουτίβας (Σπερχογεία), Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος (επέστρεψε στην αγωνιστική δράση), Θανάσης Κλουβάτος (ΑΟ Περιστερίου), Βασίλης Πανταζής (Ολυμπιακός Καλαμάτας),Θοδωρής Πετράκος (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Σωτήρης Φουρναράκος (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Νικήτας Κουπούζος (ΑΟ Διαβολιτσίου), Δημήτρης Γιακουμής (Σπερχογεία), Γιώργος Καρούμπας (Παναθηναϊκός Καλαμάτας).
Οι «παλιοί», αλλά και οι ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες έχουν ως κάτωθι: Σπύρος Αντωνόπουλος, Αποστόλης Τρικουράκης, Κώστας Μάλαμας, Βαγγέλης Κουκέας, Ομαρ Ντιόπ, Στέλιος και Χρήστος Μαργιόλης, Ερρίκος Μπραχίμι (ακαδημίες), Άγγελος Μάλι (ακαδημίες), Αλέξανδρος Γεωργουδιούς, Κώστας Σαραντόπουλος, Γιώργος Σκουφάκης, Βασίλης Αλοίμονος, Άγγελος Χρηστίδης, Δημήτρης Αντωναίος, Παναγιώτης Τσορώνης, Τάσος Βαβαρούτσος και Κώστας Κοζομπόλης (ακαδημίες).

Οι ομιλίες
Στην αρχή μίλησαν οι Παναγιώτης Χριστόφορος και Μιχάλης Καούνης, με τον δεύτερο να τονίζει μεταξύ άλλων: «Αυτό που θέλουμε είναι να είστε αγαπημένοι, παλιοί και νέοι. Να είμαστε μια οικογένεια. Σας εμπιστευτήκαμε ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».
Ακολούθησε εκτενής ομιλία του προπονητή Γιώργου Γρηγορόπουλου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, τους ευχήθηκε επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία. Στην συνέχεια, είπε τα εξής: «Όλοι στον σύλλογο από πέρσι έχουμε αλλάξει πολλά, φέραμε νέα παιδιά. Έχουμε επιλέξει από πέρσι παιδιά πάνω απ’ όλα με χαρακτήρα που είναι το βασικότερο και καλούς παίκτες.
Θα φέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει, ο Απόλλωνας έχει μεγάλη ιστορία, έχει πολλή κριτική αλλά και πολλά καλά πράγματα.
Θέλουμε να φτιάξουμε έναν σύλλογο που να είναι υγιής και να έχει ως βάση τις ακαδημίες τους. Οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να λειτουργείτε σαν πρότυπα και οι μικρότεροι να ακούτε, για να βοηθηθείτε από την σκληρή δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας φέτος δεν θα έχει έδρα  όμως όπου και να παίξουμε θα κυνηγούμε την νίκη με καλό ποδόσφαιρο.»
Η γρήγορη προσαρμογή είναι πολύ σημαντική σύμφωνα με τον κ. Γρηγορόπουλο: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε γρήγορη προσαρμογή από τους καινούργιους ποδοσφαιριστές. Είναι καινούργια ομάδα και πάνω απ’ όλα χρειάζεται αγάπη. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, όμως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, υπομονή και αγάπη.»


«Βάλτε το "εμείς"
πάνω από το "εγώ"»
Κλείνοντας, ο κ. Γρηγορόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση που τον στήριξε για 2η συνεχή χρονιά: «Ευχαριστώ την διοίκηση που με στήριξε για 2η συνεχόμενη χρονιά, αλλά και για τις μεταγραφές. Ο Απόλλωνας για αυτούς τους ανθρώπους είναι η ίδια τους η ζωή. Θα προσπαθήσουμε μέσα από δουλειά να φτιάξουμε τον Απόλλωνα από την αρχή.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είστε όλοι πολύ καλοί χαρακτήρες. Μην βάλετε το εγώ πάνω απ’ όλα, βάλτε τα εμείς».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου