Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TKW!

Στο πόστο του αντιπροέδρου
ο «δικός» μας Γιώργος Παναγιωτόπουλος!

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος μαζί με την Νίκη Αθανασοπούλου και τον Στέργιο Ροίδη στο παγκόσμιο βαθμολογημένο πρωτάθλημα G1 που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στην Κω
ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΙΤΙΝΓΚ TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ



ΣΤΟ επίκεντρο του αθλητικού κόσμου πιθανόν να βρεθεί για μια ακόμη φορά η πόλη της Καλαμάτας, ετοιμαζόμενη να υποδεχθεί μια σπουδαία διοργάνωση του ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo.
Πρόκειται για ένα παγκόσμιο meeting Taekwondo, οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη γνωστές, το οποίο θα φιλοξενήσει τους επόμενους μήνες η πόλη μας, συγκεντρώνοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Από το βράδυ της 22ης Αυγούστου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Taekwondo Αθανάσιος Πραγαλός. Μαζί του βρίσκεται και ο δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ, Τσώνης Νικόλαος.
Μάλιστα, σήμερα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον κ. Πραγαλό και τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo, τον Καλαματιανό Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, παρουσία και του προέδρου της τοπικής επιτροπής Τζίμη Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την φιλοξενία των αγώνων του παγκοσμίου meeting Taekwondo.
Οι δυσκολίες ωστόσο δεν απουσιάζουν, αφού όπως όλα δείχνουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας δεν αντέχουν το βάρος ενός παγκοσμίου και η παρουσία του κ. Πραγαλού εδώ έγινε με στόχο την εύρεση λύσεων ή εναλλακτικών προτάσεων και βήμα βήμα να γίνει ένας καλός σχεδιασμός για τη διεξαγωγή μιας τόσο μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης. Δεν αποκλείεται πάντως, να τεθούν ως επιλογές και οι εγκαταστάσεις της Μεσσήνης και της Πύλου, κάτι που ωστόσο ανεβάζει οικονομικά το κόστος και δεν φαίνεται να αποτελεί μια δελεαστική πρόταση!

Νέος αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Τ.ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Ο δικός μας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, βαλκανιονίκης αθλητής και αρκετά επιτυχημένος προπονητής, επιλέχθηκε για το πόστο του αντιπρόεδρου του νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό!


Η ανακοίνωση ελέω καλοκαιριού καθυστέρησε, η είδηση όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή και πολλή σημαντική, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για το άθλημα του Ταεκβοντό στην περιοχή μας.

Ο ίδιος εξιστορεί πως έγινε η επιλογή του για το ρόλο αυτό: «Αρχικά μου έκανε πρόταση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να κατέβω στις εκλογές και το έκανα! Βγήκα και ακολούθως ο ίδιος με πρότεινε για αντιπρόεδρο! Μια πρόταση στο πλαίσιο της γενικότερης ανανέωσης που επιδιώχθηκε φέτος, εμπλουτίζοντας το συμβούλιο με νέους ανθρώπους.»
Η επιλογή και εκλογή του Γιώργου Παναγιωτόπουλου στο προεδρείο της ΕΛ.Ο.Τ. έγινε τον Μάιο (28/5) μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου.
Έως τότε ο νέος αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος και τα υπόλοιπα παλιά και νέα μελή του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Τ. θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το μέλλον. Ένα μέλλον για το οποίο ο νεαρός Καλαματιανός οραματίζεται με επίκεντρο την περιφέρεια!

● Ερωτώμενος για τους στόχους του νέου Δ.Σ., μας ανέλυσε: «Ένας στόχος θα είναι η αποκέντρωση, πράγμα που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρονιά στο νομό μας, αλλά πλέον θα γίνει από άλλη βάση, στοχευόμενα και με σχέδιο που θα άφορα όλη την Ελλάδα.»

● Θα διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω για τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα;
«Σίγουρα και θέλουμε ένα πρωτάθλημα θεσμό στην Καλαμάτα, ώστε να γίνεται κάθε χρόνο...».
Άλλωστε στη Μεσσηνία το Taekwondo είναι άθλημα με παράδοση και έχει αναδείξει αρκετούς δυνατούς μαχητές, μεταξύ αυτών ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Τ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η πρωταθλήτρια Νίκη Αθανασοπούλου και πολλά ακόμη ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια που κάθε χρόνο ανεβάζουν τον πήχη και το άθλημα ψηλότερα.


Αρχές Σεπτέμβρη
αρχίζουν τα μαθήματα

Ενώ οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους, στον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας προετοιμάζονται να υποδεχθούν παλιούς και νέους αθλητές και αθλήτριες για το ξεκίνημα μιας νέας προπονητικής και αγωνιστικής περιόδου.

Από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν στον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας και τον ΓΑΣ Ταεκβοντό Μεσσήνης.


● Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε 6 με 9  μ.μ. στις εγκαταστάσεις των συλλόγων, όπου επίσης γίνονται και οι εγγραφές των αθλητών.







Σ.Τρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου