Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες θέσεις
των μελών του 15μελούς Δ.Σ.



Παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί σε Σώμα το νεό Δ.Σ. του Παμίσου Μεσσήνης, στην επίσημη σελίδα των «νησιωτών» στο facebook διέρρευσε η εικόνα της νέας διοίκησης σε πρώτη φάση.
Όπως είναι λογικό, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος αναλαμβάνει την προεδρεία της ομάδας, με τον Αλέκο Βλαχάκη να είναι Α΄ αντιπρόεδρος και όχι τον Γιώργο Πετρουλάκη όπως «συζητιόταν».
Ο πρώην πρόεδρος του Παμίσου θα αναλάβει ως γενικός αρχηγός μαζί με τον Νίκο Δρακόπουλο.
Οι θέσεις κάποιων μελών του 15μελούς Δ.Σ. του Παμίσου έχουν ως εξής:
Πρόεδρος: Δημήτρης Αντωνόπουλος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Αλέκος Βλαχάκης
Γενικός Διευθυντής: Ηρακλής Τσίκινης
Γενικοί Αργηγοί: Γιώργος Πετρουλάκης, Νίκος Δρακόπουλος
Ταμίας: Παναγιώτης Γιαννίτσας
Τα υπόλοιπα μέλη των οποίων οι θέσεις στο νέο Δ.Σ. δεν έχουν ανακοινωθεί είναι οι Τάκης Φιλόπουλος, Ελένη Γκίκα, Γιώργος Οικονομόπουλος, Παναγιώτης Τσέρτος, Παναγιώτης Ζέππος, Νικήτας Καραμπέτσος, Δημήτρης Φωτόπουλος, Άρης Θωμόπουλος και Αλέκος Δημητρόπουλος.
Όπως είχαν ανακοινώσει οι άνθρωποι του Παμίσου κατά την τελευταία Γ.Σ., η συγκρότηση σε σώμα θα γίνει στις επόμενες ημέρες.

Έχασε την μητέρα του
ο Αλέκος Βλαχάκης
Θερμά συλλυπητήρια μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε το νέο Δ.Σ. του Παμίσου Μεσσήνης στον Α΄ Αντιπρόεδρο των «νησιωτών», Αλέκο Βλαχάκη για τον χαμό της μητέρας του.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Tο Δ.Σ. του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του Α' Αντιπροέδρου και παλιού ποδοσφαιριστή του Παμίσου, Αλέκου Βλαχάκη για τον θάνατο της μητέρας του Αθανασίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία της θα λάβει χώρα την Πέμπτη 25/09 στις 17:00 στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Μεσσήνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου