Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ"

30 παλαιστές …in the making!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

30 περίπου κορίτσια και αγόρια συμμετέχουν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις προπονήσεις του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας "Αριστόδημος", μαθαίνοντας καθημερινά όλο και περισσότερες τεχνικές που βελτιώνουν τη γνώση και την τεχνική τους κατάρτιση στο ιδιαίτερο άθλημα της Πάλης, στον μοναδικό ενεργό σύλλογο Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης στη Μεσσηνία.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου που από την πρώτη κιόλας ημέρα έδειξαν μεράκι και διάθεση και σωστή και μεθοδική δουλειά ώστε το έργο και η παρουσία του «Αριστόδημου» στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής να έχει παρόν και μέλλον, θέλοντας να δώσουν στα παιδιά του συλλόγου περισσότερες ευκαιρίες εξοικείωσης σε αγωνιστικές και ανταγωνιστικές συνθήκες, πρόσφατα φιλοξένησαν στο κλειστό στάδιο της Μεσσήνης, αθλητές από την Σπάρτη για προπόνηση, γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων.
Η δύναμη του νεοσύστατου Συλλόγου, έχει ήδη αυξηθεί και πλέον αριθμεί 25 αθλητές και αθλήτριες που τη φετινή αγωνιστική σεζόν θα πραγματοποιήσουν τις παρθενικές τους εμφανίσεις σε επίσημους αγώνες της ΕΛΟΠ, υπό το βλέμμα του προπονητή τους, καθηγητή του ΕΠΑΛ Μεσσήνης, με ειδικότητα στην Ελευθέρα Πάλη, Ομοσπονδιακό προπονητή και βαλκανιονίκη, Γιώργο Ευθυμιάδη.

Στη Μεσσήνη οι τελικοί του Πανελληνίου

Παμπαίδων και Παγκορασίδων 2017

Αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Πανελληνίου Παμπαίδων και Παγκορασίδων οι οποίοι θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως πρώτοι δημοσίευσε η "Φωνή".
Η Α' Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Ελευθέρας Πάλης θα γίνει στην Θεσσαλονίκη 1 – 2 Απριλίου (για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας) και ακολούθως στις 22 – 23 Απριλίου θα γίνει η Β' Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Αθήνα (για τα σωματεία της Νότιας Ελλάδας).



Στην πόλη προορισμό για τα σωματεία της Νότιας Ελλάδας, το σύνολο της δύναμης του Συλλόγου θα δώσει το παρόν διεκδικώντας την είσοδό του στην τελική φάση που θα γίνει στη Μεσσήνη! Η γείτονα πόλη και ο νεοσύστατος Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Μεσσηνίας "Αριστόδημος" φιλοξενεί για δεύτερη φορά στην σύντομη ιστορία του διοργάνωση αναπτυξιακού χαρακτήρα, στις 6 και 7 Μαΐου!

Άλλωστε, σκοπός του συλλόγου είναι η πόλη της Μεσσήνης να καθιερωθεί ως "πόλη της πάλης" του νομού μας, διοργανώνοντας κάθε χρόνο σπουδαία τουρνουά. 
Με το σκεπτικό αυτό και οι προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου για την ανάληψη μιας διοργάνωσης το Φεβρουάριο του 2017, ενός δηλαδή τουρνουά παμπελοποννησιακού, όπως βεβαίως και άλλων σημαντικών αναπτυξιακών διοργανώσεων τις οποίες διεκδικεί με αξιώσεις χάρη στην πολλή καλή διοργάνωση της περσινής χρονιάς στην Μεσσήνη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης.

Εγγραφές και πληροφορίες

Για όσους επιθυμούν να μυηθούν στον όμορφο κόσμο της πάλης, μπορούν να το κάνουν με μόλις 15 ευρώ το μήνα (κόστος συνδρομής).

Εγγραφές γίνονται καθημερινά το πρωί από τις 8 έως 10 και το απόγευμα από τις 7 έως τις 9 στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Ιωάννη Καρατζά (δημοτική αγορά της Μεσσήνης), έναντι του μουσείου Κατσουλίδη.
Παράλληλα από τον Σύλλογο έχει κυκλοφορήσει ένα θεματικό ημερολόγιο (κόστος 10 ευρώ) τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τους αθλητές/τριες.
(Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6994939400, e-mail: aristodhmos2016@gmail.com)


Στ.Τριάντου

1 σχόλιο: