Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

140 αθλήτριες έκλεψαν με τα όμορφα προγράμματά τους το χειροκρότημα του κόσμου

ΜΙΑ βραδιά σε κλίμα γιορτινό και συνάμα συναισθηματικά φορτισμένη διοργάνωσε με επιτυχία ο Ρυθμικός Όμιλος Καλαμάτας. Η καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων κατά την οποία οι προπονήτριες και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του Ομίλου (Καλαμάτας, Αρφαρών, Χαρακοπιού) παρουσιάζουν τα εορταστικά προγράμματά τους, ήταν φέτος αφιερωμένη στη μνήμη της μικρής Κατερίνας που έφυγε από κοντά μας άδικα και πολύ νωρίς. Οι άνθρωποι του συλλόγου να τιμήσουν τη μνήμη της, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αφιερώνουν την εφετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή στη μνήμη της. Συγκεκριμένα, η αγωνιστική ομάδα και τα μεγάλα κορίτσια των Αρφαρών, στο τμήμα μικρών όπου ανήκε και προπονείτο η μικρή Κατερίνα, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.


Το πλήθος κόσμου, ανάμεσα στο οποίο βρέθηκε και η δημ. σύμβουλος Αναστασία Μπελογιάννη, που βρέθηκε στο κλειστό της παραλίας το απόγευμα της Τετάρτη, χειροκρότησε θερμά τις 140 περίπου αθλήτριες που στελεχώνουν τα τμήματα του Ρ.Ο.Κ. (Καλαμάτα, Αρφαρά και Χαρακοποιό) κατά την παρουσίαση των προγραμμάτων τους καθώς και τα ατομικά προγράμματα της πολυπληθής αγωνιστικής ομάδας, υπό το βλέμμα της προπονήτριάς τους, Χριστίνας Μανέτα και της της δασκάλας μπαλέτου (στο αγωνιστικό τμήμα) Βάσιας Αναγνωστοπούλου.
Η ιδιαιτερότητα της φετινής γιορτής όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού ξεχωριστές καλεσμένες ήταν η χάλκινη Ολυμπιονίκη του Σύδνεϋ στο ομαδικό και πρόεδρος του συλλόγου Σ.ΦΙ.Γ.Α. Εύα Χριστουδούλου και η συμμετέχουσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο στο ομαδικό, 19χρονη αθλήτρια του Σ.ΦΙ.Γ.Α., Ιωάννα Αναγνωστοπούλου. Οι δυο κυρίες παρουσίασαν δυο ξεχωριστά προγράμματα, ένα η καθεμιά, συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση.
«Μια γιορτή καλύτερη από τις άλλες. Μια γιορτή με πολλά συναισθήματα, μια γιορτή για την Κατερίνα μας...» όπως δήλωσε στη «Φ» η προπονήτρια Χριστίνα Μανέτα συνεχίζοντας: «Μια γιορτή με μια ξεχωριστή παρουσία την χάλκινη Ολυμπιονίκη κ. Εύα Χριστοδούλου. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας μας κάνουν καλύτερους και συνεχίζουμε...
Σας ευχαριστούμε παιδία, γονείς και όλους όσους ήρθατε αλλά και όσους δεν ήρθατε, καθώς όλοι παίζουν σημαντικό ρόλο για να συνεχίζουμε δυνατά... Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγάπη.»
Τα μαθήματα των τμημάτων του ΡΟΚ ξεκινούν πάλι στις 9 Ιανουαρίου 2017, ενώ η αγωνιστική ομάδα συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της και κατά το διάστημα των γιορτών.

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου