Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΚΑΚΗ

Επίδειξη στο «Elite» υπό τις οδηγίες της
Ολυμπιονίκη Μαρίας Καραγιαννοπούλου



Μια από τις δράσεις που τράβηξε μεγάλο ενδιαφέρον του καλαματιανού κοινού στο διήμερο εκδηλώσεων «2004-2014: Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας» που έγιναν στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο, ήταν η επίδειξη Τζούντο από την μοναδική Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, Μαρία Καραγιαννοπούλου!
Στο «Elite» παρουσία πλήθους θεατούς και επίσημων προσκεκλημένων υπήρξε παρουσίαση Ολυμπιακών Αθλημάτων και μεταξύ αυτών ήταν και στο άθλημα του Τζούντο με τη συμμετοχή αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας και του προπονητή του Παναγιώτη Μαρκάκη.
Με τη βοήθεια της μοναδικής μέχρι σήμερα Ελληνίδας Ολυμπιονίκη του Τζούντο Μαρίας Καραγιαννοπούλου αθλητές του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας παρουσίασαν ένα συνδυασμό ασκήσεων και τεχνικών που πραγματικά ενθουσίασε το κοινό ενώ προσέφερε τη δυνατότητα στους πιο τολμηρούς να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους!
Η επίδειξη απέσπασε τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού που βρέθηκε στην πόλη μας, καθώς και της προέδρου και της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλας Κοζομπόλη και Βούλας Ζυγούρης αντίστοιχα.
Την επίδειξη παρακολούθησε και η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Elite City Resort» Νικήτας Κάρτσωνας.


Ανανεωμένος χώρος…
μεγαλύτερη εμπειρία…
περισσότερα τμήματα!
Στον ανανεωμένο και «φρέσκο» χώρο του μας υποδέχεται και φέτος ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας στην οδό Σοφοκλέους 2 και Αριστομένους.
Με την εμπειρία του παρελθόντος εφόδιο για ένα λαμπρό μέλλον στο ολυμπιακό άθλημα του Τζούντο ο
Λειτουργούν τμήματα: Τζούντο, JUJITSU, Aikido, από φέτος και Grappling (σ.σ. η λέξη προέρχεται από την Ελληνική λέξη γραπώνω), καθώς επίσης τμήματα Pilates –Aerobic, Γυναικείας Αυτοάμυνας καθώς και τμήμα παραδοσιακού χορού!
Σε όλα διδάσκουν έμπειροι και διακεκριμένο στο είδος τους δάσκαλοι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της σωστής εκμάθησης/ εκπαίδευσης μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών.
Μηνύματα κατά του bullying (σ.σ. εκφοβισμού), υπέρ της γυναικείας αυτοάμυνας και την φιλοσοφία όχι μόνο μιας πολεμικής τέχνης, αλλά και της υγείας μέσω της σωστής και οργανωμένης άθλησης, αυτά επιδιώξουν να περάσουν στο καλαματιανό σύλλογο, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων συμπολιτών μας.
Στα αθλήματα Τζούντο και Jujitsu διδάσκει ο εγκεκριμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία δάσκαλος στη Μεσσηνία, Παναγιώτης Μαρκάκης, ο οποίος παράλληλα παραδίδει και μαθήματα Γυναικείας Αυτοάμυνας.
Στο νέο τμήμα Grappling, διδάσκει ο Θάνος Κουτσουμπέλης και στο τμήμα Aikido, ο Νίκος Δεληγιάννης.
● Αν και τα μαθήματα για όλα σχεδόν τα τμήματα έχουν ξεκινήσει, οι εγγραφές συνεχίζονται.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου