Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Άλλαξε χέρια και …σελίδα ο Πάμισος Μεσσήνης!

5ΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΜΕ «ΦΟΝΤΟ» ΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΚΙΝΗΣ
ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Ένα πολύ σημαντικό γεγονός εκτυλίχθηκε χθες στο Δημαρχείο της Μεσσήνης για την ιστορία του Παμίσου Μεσσήνης.
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος εισήλθε και επίσημα στο Δ.Σ του ιστορικού συλλόγου μαζί με τον Ηρακλή Τσίκινη και θα αναλάβει την «νησιώτικη» ομάδα, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Πετρουλάκη.
Ο νέος ηγέτης του Παμίσου παρουσίασε μέσω του Ηρακλή Τσίκινη ένα 5ετές πλάνο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές και πολύ «δυνατή» οργάνωση και σε βάθος χρόνου …Β΄ Εθνική!
Αν μη τι άλλο μεγάλα σχέδια με το «καλημέρα» από τον κ. Αντωνόπουλο, ο οποίος βλέπει τόσο τον Πάμισο όσο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης ως μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία.
Η συγκρότηση σε σώμα θα γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τον Αντωνόπουλο να ανεβαίνει (εκτός απροόπτου) στον προεδρικό «θώκο» του Παμίσου μετά από 8 χρόνια παρουσίας του Πετρουλάκη στην συγκεκριμένη θέση.
Το παρών στο Δημαρχείο έδωσε σύσσωμη η απερχόμενη διοίκηση των «νησιωτών» αλλά και φίλαθλος κόσμος που ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον νέο επικεφαλή της ομάδας.
Χαιρετισμούς απηύθυνε και ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, αλλά και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης.


Η εκλογή της νέας διοίκησης
Ο Ηρακλής Τσίκινης ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την νέα διοίκηση του Παμίσου και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Αντωνόπουλος, Αλέκος Βλαχάκης, Παναγιώτης Γιαννίτσας, Ηρακλής Τσίκινης, Παναγιώτης Ζέππος, Παναγιώτης Φιλόπουλος, Νίκος Δρακόπουλος, Φωτόπουλος, Γιώργος Πετρουλάκης, Άρης Θωμόπουλος, Νίκος Γιαννόπουλος, Νικήτας Καραμπέτσος, Ελενη Γκίκα, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Παναγιώτης Τσέρτος και Γιώργος Οικονομόπουλος,
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η συγκρότηση σε Σώμα της νέας διοίκησης, όπου ο Δημήτρης Αντωνόπουλος θα αναλάβει τα ηνία ως πρόεδρος.
Επίσης, οι Παναγιώτης Γιαννίτσας – Αλέκος Βλαχάκης, οι οποίοι συμμετέχουν και στην διοίκηση της Ακαδημιας, θα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των υποδομών της ομάδας και του Παμίσου.

Η ομιλία του Δημήτρη
Αντωνόπουλου
«Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην μεγάλη οικογένεια του Παμίσου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση της ομάδας, τον Ηρακλή (σ.σ. Τσίκινη) που μας έφερε κοντά καθώς και τον κόσμο της ομάδας.
Αυτό που χρειάζεται είναι μια νέα δομή η οποία κάτι που θέλω να φέρω στην ομάδα, μια καλύτερη οργάνωση με "καθαρά χέρια".
Η καινούργια ομάδα να είναι πιο κοντά στην ακαδημία και η ακαδημία να είναι πιο κοντά στην ομάδα. Να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους "σκοπέλους" που υπάρχουν αυτή τη στιγμή με τα πρόστιμα κ.τ.λ.
Να φτιάξουμε και δεσμούς ακόμα καλύτερους με την τοπική αυτοδιοίκηση. Να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την ομάδα και εμπορικά ώστε να μπορέσει σε κάποια φάση να πατήσει στα πόδια της και να φτάσουμε σταδιακά στην Β΄ και γιατί όχι και στην Α΄ Εθνική»


Η ομιλία του Ηρακλή Τσίκινη
 «Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο τον κ. Στάθη (σ.σ. Αναστασόπουλο), τον κ. Γιώργο (σ.σ. Τσώνη) και να ευχαριστήσω καταρχήν την δύναμη της ομάδας που είναι ο απλός κόσμος που είναι σήμερα εδώ και αυτοί που δεν μπόρεσαν να έρθουν.
Με τον κ. Αντωνόπουλο μας συνδέει μια φιλία που δεν κρατά πολύ χρόνο, αλλά δεθήκαμε τον καιρό. Είδα έναν άνθρωπο που είχε φιλοδοξίες και όραμα να προσφέρει στην ομάδα.
Η ομάδα είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της πόλης. Είδα σε αυτόν τον άνθρωπο την ελπίδα και το όραμα της ομάδας που οραματίζεται πολλά χρόνια να ξεπεράσει τον στόχο της Γ΄ Εθνικής που δυο χρόνια έχει φτάσει. Να γίνει ένας μοχλός ανάπτυξης της κοινωνίας που έχει μεγάλη δυναμική και πιστεύω ότι θα μπορέσει να στηρίξει την κοινωνία και να αναδείξει την πόλη.
Ο κ. Αντωνόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος για πρώτη φορά ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, του αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Του έριξα την ιδέα να ασχοληθεί με την ομάδα σε υγιή πλαίσια. Θέσαμε έναν στόχο σε μια πενταετία να φτάσουμε την ομάδα, σε ένα "μαξιλαράκι" που είναι η Β΄ Εθνική.
Είναι ένας στόχος που μπορεί να γίνει εφικτό  υπό κάποιες συνθήκες.
Αυτό προϋποθέτει κάποια πράγματα. Να είμαστε όλοι μαζί, να υπάρχει οικονομική ευχέρεια. Πρέπει να συμβάλει η δημοτική αρχή και κάθε δημοτική αρχή και φυσικά από ο κόσμος.
Τόσο το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, όσο και προηγούμενες διοικήσεις προσπάθησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα, κινδύνευσαν στην προσωπική τους ζωή.
Η δυνατότητα αυτή μας προσφέρεται μέσα από έναν σχεδιασμό σωστό, μέσα από μια διαφήμιση σωστή και καθαρή με χαμηλό προφίλ.
Ο κ. Αντωνόπουλος είναι ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ. Με μια σωστή διαχείριση των οικονομικών, με την βοήθεια του σωματείου, των παλιών, του κόσμου που πιστεύω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας και φυσικά με την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας και της δημοτικής αρχής μπορεί η ομάδα να φτάσει εκεί που δεν έχει φτάσει ποτέ.
Στο ποδόσφαιρο όπως ξέρετε υπάρχουν μερικές φορές και αστάθμητοι παράγοντες.»

Οι πρώτες και οι
…επόμενες ενέργειες
«Όλο αυτό το διάστημα γίνονται συζητήσεις για το τι είναι σωστό να γίνει και έχουμε καταλήξει στον κ. Πετρουλάκη που είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά και σε ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα.
Ήρθαμε σε επαφή με την Ακαδημία που είναι ένα μεγάλο κομμάτι, η 2η ομάδα του Παμίσου που εκεί είναι οι ομάδες προτζούνιορ, τζούνιορ Παιδικό, προπαιδικό. Είναι δομημένη σωστά η ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα δυο σωματεία που στην ουσία είναι ένα.
Σε αυτήν την  αναβάθμιση που θα κάνουμε θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο και την ακαδημία του Παμίσου, και την 1η ομάδα.
Το πλάνο είναι να πάμε βήμα – βήμα, έχουμε ήδη ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, θα ξεφύγουμε από αυτό το ερασιτεχνικό κομμάτι και να περάσουμε στην Γ΄ Εθνική και εκεί θα βάλουμε τις υποδομές προκειμένου με την στήριξη της Δημ. Αρχής να λειτουργούν άριστα οι εγκαταστάσεις του γηπέδου Μεσσήνης που είναι ένα γήπεδο που έχει πολλές ανάγκες.
Πρέπει να κάνουμε έργα και όχι να μείνουμε στα λόγια, να βρεθεί ένας τρόπος να φτιαχτεί ένα σκέπαστρο της κερκίδας, να φτιαχτούν τα καθίσματα και να δώσουμε ότι μπορούμε σε βελτιώσεις του γηπέδου.
Ξέρω ότι αν όλα πάνε καλά και φυσικά το μεγάλο όπλο είναι ο κόσμος, ο οποίος "διψάει" για νίκες, για τον αθλητισμό, για να δούμε δικά μας παιδιά που βρίσκονται στην ακαδημία του Παμίσου ώστε κάποια στιγμή να έχει την δυνατότητα η ομάδα να στηριχεθί ακόμα περισσότερο σε δικά της παιδιά. Να ανοίξει η πόρτα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα στα δικά μας παιδιά, να αρχίσει να βγάζει παιδιά η Μεσσήνη στο όνομα του Παμίσου σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό είναι το όραμα και το πλάνο του κ. Αντωνόπουλου.
Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω σε ένα τέτοιο διοικητικό συμβούλιο και πιστεύω ότι όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς θα ρίξουμε τους τόνους και θα δουλέψουμε ώστε να δούμε μια ομάδα πρότυπο που θα κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Το προφίλ του Δημήτρη
Αντωνόπουλου και της AardCark ΑΕ
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι 33 χρονών και κατάγεται από την Καρδίτσα. Αποτελεί τον ιδρυτή της εταιρίας AardVark isc που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 1991 και εν συνεχεία μετονομάστηκε τον Μάρτιο του 1996 σε AardVark ΑΕ, ονομασία που διατηρεί μέχρι και σήμερα.
Συνιδρυτής της εταιρίας ήταν και ο Ανδρέας Καλοθανάσης, ο οποίος και είναι πρόεδρος της σήμερα. 
Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και έχει φτάσει να έχει πάρα πολλά κέρδη στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, όντας πανελληνίως γνωστή για τις υπηρεσίες της.
Η εταιρία ειδικεύεται στην προώθηση και υποστήριξη προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπως επίσης και την εκπαίδευση και συντήρηση των προϊόντων πληροφορικής και επικοινωνιών που η εταιρεία προωθεί στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία δράσης της εταιρείας είναι επικεντρωμένη στον χώρο των Business Solutions και στον χώρο των Ερευνητικών και Επιχειρησιακών προγραμμάτων με βάση τα δίκτυα και τις γενικά αποδεκτές τεχνολογίες και standards.
Η εταιρεία AardVark A.E. εδρεύει σε εγκαταστάσεις 300 τ.μ. στο Χαλάνδρι.
Διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώση της αγοράς και με οργανωτικές δυνατότητες.
Όσον αφορά στην διάρθρωση της εταιρίας, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μαζί με την Ράνια Γαλάνη έχουν αναλάβει το τμήμα Εφαρμογών, ο Ανδρέας Καλοθανάσης το τμήμα Πωλήσεων και ο Γιώργος Νικολαΐδης το τμήμα Service.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου