Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Περισσότεροι από 200 αθλητές
και αθλήτριες φέτος στις Ακαδημίες

ΜΟΝΟΠΩΛΟΎΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΩΝ «ΛΥΚΩΝ»

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των ανδρών θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα της αντίστοιχης Α΄ Κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. όπου την προηγούμενη σεζόν κατόρθωσε χάρη στην εμπειρία των προηγούμενων ετών στα μεσσηνιακά και εθνικά σαλόνια του μπάσκετ, για μικρούς και μεγάλους, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Συμμετείχε βεβαίως και στα μπαράζ ανόδου όπου ωστόσο έχασε από τον Σπαρτιατικό την ευκαιρία για επάνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Κοιτάζοντας πίσω στο χρόνο, η ομάδα των «λύκων» τα τελευταία χρόνια είχε προσθέσει τρεις τίτλους πρωταθλήματος στο ενεργητικό της και εκπροσωπούσε την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για 4 σεζόν, αποτελώντας έτσι τον πλέον επιτυχημένο σύλλογο των τελευταίων ετών, σε όλα τα επίπεδα  (από ακαδημίες μέχρι ανδρική ομάδα).
Με την ίδια φιλοσοφία, στηριζόμενη στους γηγενείς παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία της, η «Καλαμάτα ’80» ατενίζει και στο μέλλον, με αίσθηση αισιοδοξίας.
Μάλιστα, στο φετινό ρόστερ η παρουσία των νεαρών –ηλικιακά - παικτών αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού πρώτο μέλημα του συλλόγου την καλοκαιρινή περίοδο ήταν η ανανέωση! Η «Καλαμάτα ’80» μετά την αποχώρηση αρκετών εμπείρων παικτών που αγωνίζονταν για χρόνια με τη φανέλα των «λύκων» προχώρησε στην ανανέωση του εμψύχου δυναμικού και μέσα από την προώθηση νεαρών ταλαντούχων αθλητών από τα «σπλάχνα» της!
Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο εθνικό στάδιο, όπου παλιοί και νέοι συναντήθηκαν με το προπονητικό τιμ αρχίζοντας από κοινού τη νέα τους προσπάθεια στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών της Μεσσηνίας.

Περισσότεροι από 200 αθλητές
και αθλήτριες φέτος στις Ακαδημίες

Πιστός και φέτος στο αναπτυξιακό του πρόγραμμα, ο Αθλητικός Όμιλος «Καλαμάτα ’80» ξεκίνησε το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών του.
Περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες, από 5 έως 16 ετών, ακολουθούν το πρόγραμμα της μεγαλύτερης ακαδημίας στη Μεσσηνία, μαθαίνοντας τα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος του μπάσκετ από καταξιωμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Πιο συγκεκριμένα το προπονητικό τιμ αποτελούν οι Δημήτρης Αβδάλας, Αντώνης Παυλής, Αλέξης Κορογώνας, και Νίκος Πεφάνης.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε σαββατοκύριακο στο γήπεδο της «Τέντας».

Μονοπωλούν τους τίτλους
οι μικροί των «λύκων»

Τα αγωνιστικά τμήματα Μίνι -Παιδικό και Εφηβικό από τις 24 Αυγούστου έχουν πατήσει στο παρκέ και συνεχίζουν με έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον τις καθημερινές προπονήσεις τους ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλυτέρα για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., της οποίας ήδη τα πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων έχουν ξεκινήσει από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρόνια τώρα οι μικρές ομάδες καλαθοσφαίρισης των «λύκων» με το ταλέντο και τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους κατορθώνουν …να μονοπωλούν τους τίτλους των λεγόμενων «μικρών πρωταθλημάτων» της Ένωσης. Μάλιστα εκπροσωπούν επάξια την πόλη μας έκτος των τριών Νομών (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία) και στα προκριματικά των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου