Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟΥΣ 25ους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

5 χρυσά για Δούση και Μπέκο την πρώτη ημέρα
των αγώνων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

ΠΡΩΤΗ ημέρα χθες στο Καυτανζόγλειο Στάδιο των 25ων Βαλκανικών Αγώνων στίβου Βετεράνων αθλητών, όπου διεξήχθησαν με επιτυχία τα αγωνίσματα των 5.000μ και 5.000μ. βάδην.
Εκεί 867 βετεράνοι αθλητές από 35 έως 95 ετών, από 12 χώρες των Βαλκανίων αγωνίζονται σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου στην μεγάλη εκδήλωση του αθλητισμού που γίνεται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
Μεταξύ αυτών και Μεσσήνιοι αθλητές του κλασικού αθλητισμού που συγκέντρωσαν ούτε ένα, ούτε δυο αλλά πέντε χρυσά μετάλλια στην πρώτη ημέρα των Βαλκανικών Αγώνων Βετεράνων Στίβου.
Ο αειθαλής Παναγιώτης Δούσης απέσπασε 2 χρυσά μετάλλια στα 5 χιλιόμετρα και 5 χιλιόμετρα βάδην και ο Αναστάσιος Μπέκος 3 χρυσά μετάλλια στα 100 και 400 μέτρα και στο άλμα εις μήκος.
Να θυμίσουμε πως πέρσι οι Βαλκανικοί Αγώνες Βετεράνων Αθλητών Στίβου (BAVACS) πραγματοποιήθηκαν στο Βουκουρέστι. Φέτος τη διοργάνωση ανέλαβε η ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων του Κλασικού Αθλητισμού και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Καλαμαριάς.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες καλωσόρισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας και τους εύχεται να απολαύσουν τους αγώνες και τη διαμονή τους στην πόλη μας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου