Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ (1-0) ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Έκαναν το …«double» απέναντι
στην Κορινθία οι Μικτές Μεσσηνίας!

ΑΚΡΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΡΟΥΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ


Δυο πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μεσσήνιοι Παίδες και Νέοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (1-0) εις βάρος της Κορινθίας.
Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Νομού μας κυριάρχησαν απόλυτα και δικαιούνταν την νίκη – μαζί και περισσότερα γκολ – στα δυο ματς που διεξήχθησαν με αρκετή καθυστέρηση.
Για τους παίδες σκόρερ ήταν ο Μπάκας με πέναλτι στο 28΄ ενώ για τους Νέους ο Καραγιάννης πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 60΄.
Στον πάγκο των Μεσσήνιων κάθισε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής ο Παναγιώτης Δρούγας, παρουσιάζοντας ένα πολύ «δεμένο», συμπαγές και πειθαρχημένο σύνολο, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε πλήρως τις μικτές.
Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Μανώλης Θεοδώρου.



Κυριάρχησαν
οι Παίδες!!!
Για ένα ημίχρονο, η Μικτή ομάδα Παίδων της Μεσσηνίας έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, «έβγαλε» όμορφες συνεργασίες και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθώς οι δυο ομάδες ξέμειναν από δυνάμεις. Αμυντικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από την Κορινθία σε όλο το ματς – πλην 1-2 περιπτώσεων – και με «μπροστάρηδες» επιθετικά τους Κλάδη – Καραχάλιο – Μπάκα δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα. Το γκολ προήλθε από ανατροπή του Καραχάλιου από τον Ανδριανόπουλο, απόφαση που εξόργισε τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν τα παράπονα μέχρι και το φινάλε του αγώνα.
Ο Μπάκας το εκτέλεσε εύστοχα και σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο και οι μεσσήνιοι θα μπορούσαν να σκοράρουν ακόμα περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Φάσεις – γκολ
4΄ δυνατό σουτ του Κλάδη εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα
7΄ ωραίο βολέ του Μπάκα εκτός περιοχής, σταθερά ο Κοκολέσης
8΄ άουτ περνά το σουτ του Κλάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής
13΄ κόρνερ του Κλάδη, μετά από κόντρες ο Μπάκας πιάνει το βολέ από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κοντράρει πάνω σε αμυντικό!
22΄ ο Κλάδης βρίσκει ωραία τον Καραχάλιο από δεξιά, αυτός μπαίνει στη περιοχή και σουτάρει, αλλά ο Κοκολέσης μπλοκάρει εύκολα
28΄ ο Ανδριανόπουλος ανατρέπει τον Καραχάλιο στα δεξιά και δίνεται πέναλτι. Ο Μπάκας εκτελεί εύστοχα για το 1-0
32΄ απευθείας φάουλ του Κουτσουρόπουλου, η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
35΄ σέντρα του Κοντογιάννη από δεξιά, ο Ι. Πέτρου δεν υπολογίζει σωστά την μπάλα και όταν κάνει το εξ’ επαφής σουτ αστοχεί πολύ
62΄ ωραία ενέργεια και γύρισμα του Κλάδη από δεξιά, η μπάλα περνά από τον Κανιώρο και ο Βρυώνης από αριστερά κάνει με τη μια το πλασέ αλλά η μπάλα χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι της Κορινθίας
66΄ ατομική και σουτ του Κλάδη, εύκολα ο Κοκολέσης
● Διαιτησία: Ν. Γκούμας, Η. Νικολόπουλος, Α. Καλογερόπουλος
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Καλογερόπουλος, Μωραγιάννης (69΄ Μιχαλέας), Κουτσουρόπουλος, Μπούνας, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Καραχάλιος (57΄ Βρυώνης), Κλάδης, Κανιώρος, Μπάκας, Καραβούλιας (45΄ Πικιός)
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κοκολέσης, Βοϊδήλας, Ανδριανόπουλος, Μηλιώτης, Α. Πέτρου, Κοντογιάννης, Ροκανάς (41΄ Λόντρας), Κανελέτης, Ι. Πέτρου (69΄ Ματθαιόπουλος), Χρυσαφίδης, Κρέτση (49΄ Παπανικολάου)

9ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
Αποτελέσματα – 1η αγωνιστική
ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Κορίνθου    1-0
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Αργολίδος    1-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Αργολίδος         3-1    3
2. ΕΠΣ Μεσσηνίας         1-0    3
3. ΕΠΣ Κορίνθου 0-1    0
4. ΕΠΣ Λακωνίας 1-3    0
ΕΠΟΜΕΝΗ (2η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, ώρα 13:00:
● Δημ. Παναριτίου: ΕΠΣ Αργολίδος - ΕΠΣ Αρκαδίας
● Γηπ. Συνοικισμού Κορίνθου: ΕΠΣ Κορίνθου – ΕΠΣ Λακωνίας
Ρεπό: ΕΠΣ Μεσσηνίας


Μπορούσαν και άλλα
γκολ οι Νέοι…
Το 1-0 μάλλον …κολακευτικό είναι για τους φιλοξενούμενους, αν κρίνει κανείς από τις απίστευτες ευκαιρίες που σπατάλησαν οι Μεσσήνιοι Νέοι στο χθεσινό ματς.
Ένα δοκάρι, ένα χαμένο τετ α τετ και 3 φάσεις σε κενή εστία φτάνουν για να δείξουν το μέγεθος των ευκαιριών, με τους φιλοξενούμενους να έχουν να επιδείξουν μια πολύ καλή στιγμή η οποία δεν ήταν καν τελική!
Παπαγεωργίου και Κωνσταντόπουλος ταλαιπώρησαν πάρα πολύ την αντίπαλη άμυνα και ήταν οι κύριοι εκφραστές των περισσότερων ευκαιριών, είτε από στημένα είτε από σετ παιχνίδι, ενώ η αμυντική γραμμή βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα!
Το τέρμα για τους μεσσήνιους πέτυχε ο υψηλόσωμος Καραγιάννης  με κεφαλιά στο 60ο λεπτό.


Φάσεις – γκολ
10΄ κόρνερ του Παπαγεωργίου από δεξιά, οι Αλεξανδρόπουλος και Κωνσταντόπουλος κατά σειρά δεν καταφέρνουν να σουτάρουν από ευνοϊκή θέση!
15΄ κόρνερ – πάσα του Κωνσταντόπουλου στον Παπαγεωργίου, αυτός με ωραία κίνηση αποφεύγει τον αντίπαλό του από αριστερά και «πλακάρει» στον Βέλμαχο, αυτός πιάνει τον «κεραυνό» εντός περιοχής αλλά ο Στέφης εκτινάσσεται και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ
20΄ σουτ του Αντεμάι από δεξιά, πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει ο Στέφης
21΄ γύρισμα του Παπαθεοδώρου από δεξιά, ο Παπαγεωργίου πιάνει με τη μια το σουτ αλλά ο Στέφης διώχνει και πάλι εντυπωσιακά!
41΄ κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Γιαννής εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Στέφη και πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αλεξανδρόπουλος σουτάρει σε κενή εστία, όμως ο Κουτσουμπέλας διώχνει πάνω στη γραμμή!
45΄ ο Παπαθεοδώρου βγάζει μόνο του τον Κωνσταντόπουλο τετ α τετ με τον Στέφη, αυτός όμως ανοίγει πολύ την μπάλα και ο πορτιέρο της Κορινθίας μπλοκάρει!
58΄ απευθείας φάουλ του Κωνσταντόπουλου, ο Στέφης πέφτει στην γωνία του και αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ
60΄ κόρνερ του Κωνσταντόπουλου, ο Μαντζιώρος δεν διώχνει σωστά και ο Καραγιάννης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
71΄ φάουλ του Κωνσταντόπουλου από δεξιά, ο Γιαννής μετά την άστοχη έξοδο του Στέφη πιάνει την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι αλλά αστοχεί!
73΄ ο Γιαννής κάνει την δυνατή σέντρα από δεξιά, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και φτάνει στον Κωνσταντόπουλο που σε κενή εστία στο 2ο δοκάρι στέλνει τη μπάλα πάνω στον Πετρίδη!
75΄ σουτ του Γιαννή εκτός περιοχής, εύκολα ο Στέφης
● Διαιτησία: Η. Νικολόπουλος, Ν. Γκούμας, Α. Καλογερόπουλος
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Εξαρχάκος, Αλεξανδρόπουλος, Καλύβας, Καραγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Βέλμαχος (52΄ Σαρδέλης), Αντεμάι, Παπαγεωργίου (57΄ λ. τρ. Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Παπαθεοδώρου (73΄ Δρογγίτης), Γιαννής
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Στέφης, Μπέκος, Βακάλογλου, Καντιλιεράκης, Κουτσουμπέλας (76΄ Φραγκόπουλος), Πετρίδης, Σπανίδης, Μαντζιώρος, Γεωργίου (65΄ Χουσέλας), Σαλοδημήτρης, Πέτσας (36΄ λ. τρ. Κλέττας)

9ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ
Αποτελέσματα – 1η αγωνιστική
ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Κορίνθου    1-0
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Αργολίδος    2-0
Ρεπό: ΕΠΣ Αρκαδίας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λακωνίας 2-0    3
2. ΕΠΣ Μεσσηνίας         1-0    3
3. ΕΠΣ Κορίνθου 0-1    0
4. ΕΠΣ Αργολίδος         0-2    0
ΕΠΟΜΕΝΗ (2η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, ώρα 15:00:
● Δημ. Παναριτίου: ΕΠΣ Αργολίδος - ΕΠΣ Αρκαδίας
● Γηπ. Συνοικισμού Κορίνθου: ΕΠΣ Κορίνθου – ΕΠΣ Λακωνίας

Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου