Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ»

Μπασκετική εμπειρία ζωής για 144 παιδιά στους Γαργαλιάνους!

● ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΛΩΝ CHAMPION ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Δ) ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΟΜΑΤΗΣ (Γ-Λ)

● ΝΙΚΗΤΕΣ 3ΠΟΝΤΩΝ ΛΑΚΡΙΤΗΣ (Δ) ΚΑΙ ΤΑΛΕΦ (Γ-Λ) 

ΜΙΑ σπουδαία μπασκετική εμπειρία για εκατό και πλέον παιδιά στους Γαργαλιάνους το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ο Δήμος Τριφυλίας και το σωματείο του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, διοργάνωσαν με επιτυχία οργανωτική και αγωνιστική, το τουρνουά 3on3 «Οι Νέοι Δρόμοι στα Τρίποντα» της ΕΟΚ.

Το τουρνουά 3on3 έγινε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. και στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 170 παιδιά, κορίτσια και αγόρια, ηλικίας 8 έως και 18 ετών από την περιοχή της Τριφυλίας και της Πυλίας, τα οποία απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα στο… δρόμο, γεμίζοντας με φωνές και χαρά την κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων από το πρωί του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, Κυριακή 12 Οκτωβρίου!

Η διοργάνωση έγινε σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες και διεξήχθησαν περισσότεροι από 40 αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, στο τουρνουά πήραν μέρος τουρνουά 144 παιδιά εκ των οποίων 128 αγόρια και 16 κορίτσια.

Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών Champion ήταν ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος (Δημοτικό) και ο Αχιλλέας Καρυδομάτης (Γυμνάσιο-Λύκειο).
Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Παναγιώτης Λακρίτης (Δημοτικό) και ο Βασίλης Τάλεφ (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει η βοήθεια των παικτών της ομάδας του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, των γυμναστών της περιοχής, γονιών αλλά και παραγόντων της ομάδας του Γ.Σ. Γαργαλιάνων στην άρτια ολοκλήρωση του τουρνουά.

Το θετικό φινάλε της διοργάνωσης εγγυάται για μελλοντικές περισσότερες διοργανώσεις στην περιοχή…



Οι απονομές

Τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Α. Ματθιουδάκης, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο προπονητής της Μικτής ομάδας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Σπύρος Ψυχογιός, ο δημ. σύμβουλος Γιάννης Κατσούλας, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων Βασίλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Σ. Τριφυλίας Γιώργος Μελλάς, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Πύλου Γιώργος Αρβανίτης καθώς και η νηπιαγωγός Γαρυφαλιά Τεριζάκη.





Συμπαραστάτες και φέτος στην προσπάθεια της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης για την ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ, ήταν οι εταιρείες «Champion» και η «Spalding» οι οποίες επιβράβευσαν τα παιδιά για τη συμμετοχή αλλά και τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς του Τουρνουά, προσφέροντας αναμνηστικά δώρα.

Φωτογραφίες: basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου