Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-4

Συνεχίζουν απτόητοι οι «ερυθρόλευκοι»!



Ένα ματς που αποδεικνύει την φόρμα των δυο αντιπάλων διεξήχθη χθες στο Δώριο, όπου ο Τέλος Άγρας «κατάπιε» τους Δωριείς με 4-0 (!).
Πριν το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μετρούσαν δυο ισοπαλίες και μια νίκη στα τελευταία τρία ματς, μετά το εκπληκτικό «6 στα 6» που είχαν κάνει από την 2η έως και την 7η αγωνιστική
Από την άλλη ο Τέλος Άγρας προερχόταν από τρεις νίκες και μια ισοπαλία και είχε σκαρφαλώσει από την προτελευταία θέση στην μέση της βαθμολογίας!
Όπως προαναφέραμε, η φόρμα των δυο ομάδων επιβεβαιώθηκε απόλυτα, με τους φιλοξενούμενους να είναι απολαυστικοί, με την νίκη αυτή να τους ανεβάζει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Το Δώριο από την άλλη παρέμεινε στους 20 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ απομακρύνθηκε από την κορυφή ακόμα περισσότερο.
Ο Τουρλιδάς με δυο τέρματα (26΄, 32΄) έβαλε μπροστά την ομάδα του για τα καλά και στην επανάληψη ο Κωστακιώτης έκανε το 3-0 στο 48ο λεπτό. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τόσκα στο 82΄.
● Διαιτησία: Δ. Γιαννόπουλος, Ι. Κουτσαναστάσης, Β. Βρυώνης.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Κωτσάκης, Gjata, Α. Γκότσης, Ι. Γκότσης (71΄ Γεωργακόπουλος), Νικητόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ψωρομύτης, Σωτηρόπουλος, Σίνος, Παπαγεωργίου
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ανδρέου, Γεωργόπουλος, Κορομηλάς, Μπερερής, Γεωργακόπουλος, Τσέρτος, Τόσκα, Παπανδρεόπουλος (41΄ Πότσης), Τουρλιδάς, Νάκος, Κωστακιώτης (65΄ Kolesnicenko, 83΄ Καμπύλης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου