Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-4

Εκκωφαντικό «διπλό» με 3
γκολ στο τελευταίο 10λεπτο!



Νίκη μετά από 4 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα πέτυχε ο Εθνικός Μελιγαλά και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών με 4-0!
Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλλου σημείωσε μόλις το 2ο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Αστέρας ακολουθεί …ακριβώς αντίθετη πορεία! 4η σερί ήττα για την ομάδα του Στάθη Βανικιώτη, που σε αυτό το διάστημα έχει συνολικό απολογισμό τερμάτων 2-15, αλλά και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.
Για να έρθει τόσο εύκολα η νίκη για τον Τέλο Άγρα έπρεπε να αποβληθεί στο 80΄ ο Χαραλαμπόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι νικούσαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Φωτιάδη από το 50ο λεπτό.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ήρθε η «καταιγίδα» για τους φιλοξενούμενους, που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 83΄ με τον Θανόπουλο και στο 87΄ ο Μουρούσιας σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 ήρθε με το 2ο προσωπικό γκολ του Θανόπουλου στο 90΄.
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Α. Καλογερόπουλος, Ι. Γιαννέτσος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ κάρτες: 64΄ Μπούρας, 65΄ Ζέππος, 66΄ Ψωμάρας, 81΄ Καρύδης, 82΄ Ματθαίος – Λίβας – 70΄ Μουρούσιας, 76΄ Καστριτσέας,
ΚΟΚΚΙΝΕΣ κάρτες: 80΄ Χαραλαμπόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ματθαίος – Λίβας, Μπαράι, Μπούρας, Χαραλαμπόπουλος, Καρύδης, Ζέππος, Φέστας, Γιαννακόπουλος, Σταθόπουλος, Κεράνης, Ψωμάρας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καστριτσέας, Παυλάκος, Θανόπουλος, Πιτσιλής, Μουστάκας, Γερμάνης, Φωτιάδης, Μπαλαλάς, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Μουρούσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου