Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 1-0

Πήρε το «τρίποντο»
παρότι αγχώθηκε στο φινάλε!



Μια δύσκολη νίκη πήρε το Σάββατο η Κυπαρισσία απέναντι στην Σπερχογεία με 1-0, χάρη σε τέρμα του Παπαγεωργίου από το 7ο λεπτό!
Οι γηπεδούχοι έχασαν μπόλικες ευκαιρίες, ειδικά στο 2ο μέρος για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά έμειναν εντέλει στο «εύθραυστο» 1-0 μέχρι το φινάλε. Η νίκη αυτή δίνει την δυνατότητα στην  Κυπαρισσία να μείνει και πάλι στο -4 από τον πρωτοπόρο Πάμισο, ενώ από την άλλη η Σπερχογεία έμεινε και πάλι χωρίς νίκη για 9ο σερί ματς!!!
Ο Χ. Παπαγεωργίου στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ, με το 1-0 να «κλείνει» το 1ο μέρος. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ. έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ οι «ταύροι» πήγαν να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίες στο 70΄ με τον Παπανικολόπουλο, αλλά και στο 85΄ με τον Ασημακόπουλο που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.
Τρία λεπτά νωρίτερα ο Γαργαρώνης δέχθηκε δυο διαδοχικές κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε!
Κίτρινες: 46΄ Μούστος, 50΄ Κουμούτσος, 68΄ Γεωργαντάς, 82΄ Γαργαρώνης
Κόκκινες: 82΄ Γαργαρώνης (2η κίτρινη)
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Σ. Λάμιας, Ι. Γιαννέτσος
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος (76΄ Γ. Παναγόπουλος), Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καραντζούλιας, Φ. Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζαφείρης (46΄ Κωνσταντόπουλος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Τσούλος, Μούστος (46΄ Σωτηράκος), Παυλέας (53΄ Χριστόπουλος), Παντσιώτης, Ζουμπόπουλος, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος, Γεωργαντάς, Βασιλόπουλος, Δωδεκάτος, Κουρέας (78΄ Ασημακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου