Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

Τέσταρε δυνάμεις εν όψει
Ολυμπιάδας κόντρα στον Ακρίτα



Δουλεύοντας πυρετωδώς εν όψει Ολυμπιάδας και του αγώνα στην Πάτρα, οι παίκτες του Χρήστου Δημητρακόπουλο τέσταραν δυνάμεις κόντρα το απόγευμα της Τετάρτης στην ανδρική ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας.
Η «Καλαμάτα ’80» έπαιξε σε ρυθμό επίσημου αγώνα με όλους τους παίκτες να παίρνουν χρόνο και αναδείχθηκε νικήτρια και στα τέσσερα κι όχι τρία ως είθισται σετ του αγώνα με τον Ακρίτα Καλαμάτας.
Το αποτέλεσμα του αγώνα ικανοποίησε τον προπονητή, Χρήστο Δημητρακόπουλο, ο οποίος εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς όπου η ομάδα φάνηκε πως έχει περισσότερη ανάγκη, ώστε στο εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με την Ολυμπιάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Χθες το πρόγραμμα είχε βιντεοθεραπεία.
Όσο για το ματς με την Ολυμπιάδα, σε περίπτωση που φύγει δίχως απώλεια και με το διπλό στις αποσκευές από το κλειστό γήπεδο της Πάτρας, τότε ξεκινά για μια ακόμη τριπλέτα σερί επιτυχιών και φτάνοντας στην Παλλήνη ενδεχομένως να βρίσκεται στην δεύτερη ή ακόμη και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, βάζοντας πια πλώρη για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα! Ίδωμεν…
Αγωνιστικά, η ομάδα είναι κομπλέ. Στα θετικά είναι η παρουσία και των στρατευμένων στο ματς αυτό, ενώ ο Γιατράκος έχει ήδη μπει σε πρόγραμμα προετοιμασίας δίχως μπάλες και σε ένα μην περίπου υπολογίζεται να είναι έτοιμος.
Όσο για τον έτερο απόντα Φέλιξ Μπλάουελ, δεν είναι γνωστό πότε τελικά θα επιστρέφει στη δράση, αφού απέχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν παύει όμως να βρίσκεται έστω κι από την κερκίδα δίπλα στην ομάδα του, μαζί με τον εγχειρισμένο Γιατράκο!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου