Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΝΑΣΚ «ΑΙΟΛΟΣ»

Το σκάφος «Δον Κιχώτης» νικητής
του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Ακρίτα 2014»!

ΦΙΝΑΛΕ σεζόν φέτος για τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας «Αίολο» με την ολοκλήρωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Ακρίτας 2014» στη μνήμη του ιστιοπλόου Τάκη Κούβελα (46 ν.μ.)
Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές και τα σκάφη χρειάστηκαν περίπου 13 ώρες για να τερματίσουν. Τα δύο πρώτα μάλιστα σκάφη έκοψαν το «νήμα» του τερματισμού με διαφορά μόλις 5 δευτερολέπτων!

Νικητής του απαιτητικού αυτού αγώνα, με εξαιρετική απόδοση, ήταν το σκάφος «Δον Κιχώτης» με κυβερνήτες τους Αντώνη Παναγιωτόπουλο και Στέφανο Αγγελόπουλο και πλήρωμα τους Γιώργο Γιαννόπουλο, Πέτρο Μπελδέκα και Παναγιώτη Κουμουνδούρο.


«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους κυβερνήτες και τα πληρώματα για τη συμμετοχή τους, που τίμησαν την μνήμη του φίλου μας Τάκη Κούβελα, και ιδιαίτερα στον κυβερνήτη του σκάφους Έλληνας κ. Φερλέ Χάρη που φιλοξένησε στο σκάφος του μαθητές της σχολής μας και μαζί με αυτούς που αγωνίστηκαν στο σκάφος της σχολής, δόθηκε η ευκαιρία σε 14 νέους ιστιοπλόους να ζήσουν αυτή την υπέροχη εμπειρία!» αναφέρουν οι άνθρωποι του ΝΑΣΚ «Αίολος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου