Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η «Καλαμάτα ’80» υποδέχεται
την δυναμική ΓΕ Μεσολογγίου

ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΝΑ από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 7ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής ανδρών στο βόλεϊ, θα γίνει στην Καλαμάτα. Το κλειστό της παραλίας θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τους «λύκους» του Χρήστου Δημητρακόπουλου και το συγκρότημα του Μεσολογγίου του Σταύρου Σταματόπουλου. Ματς μεταξύ κορυφαίων ομάδων της Α2 Εθνικής Ανδρών, αφού η μεν «Καλαμάτα ’80» βρίσκεται στην 3η θέση και το δε Μεσολόγγι στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας!
Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού παιχνιδιού είναι υψηλότατος και οι «λύκοι» καλούνται να δώσουν ένα από πιο δύσκολα ματς της χρονιάς.
Ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου θα αποτελέσει ορόσημο για τη συνέχεια. Μια συνέχεια εξίσου δύσκολη αφού μετά το ματς τον ουραγό
ΑΓΣ Ιωαννίνων – φαινομενικά εύκολο παιχνιδιού - πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι κορυφής με την Παλλήνη, ένα παιχνίδι που θα καθορίσει το μέλλον των «λύκων» στο φετινό πρωτάθλημα και ενδεχομένως θα επαναπροσδιορίσει τους στόχους που έχουν τεθεί!

Οι αντίπαλοι
Για την ΓΕ Μεσολογγίου η επικράτησή της επί του δυνατού Κόροιβου Αμαλιάδας ήταν εξαιρετικά σημαντική για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών. Αφού με το 3-0 επί του Κόροιβου στην 6η αγωνιστική ανέβηκε στην 4η θέση. Μια θέση δηλαδή, πίσω από την σημερινή αντίπαλό της, «Καλαμάτα ’80».
Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε για την ομάδα του Μεσολογγίου είναι πως έχει ενισχυθεί αρκετά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παίρνοντας παίκτες κυρίως από την Πάτρα.
Η δύναμη του πυρός για τη ΓΕΜ δεν είναι άλλος από τον περσινό διαγώνιο του Ερμή, 26χρονο διαγώνιο Βασίλη Κανά (1,92 ύψος) που μαζί με τον Κανά αποτέλεσαν την ενίσχυση της νεοφώτιστης ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο. Βεβαίως, εξαιρετικά υπολογίσιμη δύναμη και σταθερή αξία για την ΓΕΜ αποτελεί ο ακραίος Σαλαβασιλίδης, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα!
Η ΓΕΜ έχει όπως και η «Καλαμάτα ’80» πετύχει 4 νίκες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και μία μόλις ήττα!
Οι δυο αυτές όμως κοντράρονται σήμερα στο κλειστό της Παραλίας, στις 6 μ.μ. και το θέαμα αναμένεται αν μη τι άλλο εντυπωσιακό! Διαιτητές θα είναι οι κ. Παναγιώτης Χανδρινός και Κυριάκος Σαραβελάκης.

Νέα κλήση στην Εθνική Παίδων
για τον Φρίξο Κωτσάκη
Νέα κλήση στην εθνική Ομάδα Παίδων  (γκρουπ Πελοποννήσου-Ηπείρου) δέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Άρη Αγγελόπουλο, δέχθηκε ο «δικός» μας Φρίξος Κωτσάκης. Ο νεαρός αθλητής θα πρέπει να βρίσκεται μαζί με τους κάτωθι αθλητές, την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στις 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών:
Κανελλόπουλο Γεώργιο (ΕΑ Πατρών), Τσαρκάτογλου Μιλτιάδη (ΕΑ Πατρών), Κάββουρα Ανδρέα (ΕΑ Πατρών), Δρακόπουλο Λευτέρη (ΕΑ Πατρών),Πιλιοκάτερο Νικόλαο (ΑΟ Πρέβεζας), Καννέλο Ιάσων (ΑΟ Πρέβεζας), Λινάρδο Δημοσθένη (ΑΟ Θησέας Πατρών).
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Άρης Αγγελόπουλος καλεί τους ανωτέρω αθλητές σε φιλικό αγώνα με την ομάδα ΦΟΝ Ομόνοια Ναυπάκτου (διάρκεια φιλικού 20.00 – 21.30).


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου