Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο …τατάμι με τους γονείς!!!

Μία διαφορετική έκαναν προ ημερών οι μικροί τζουντόκα του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας! Οι μικροί αθλητές του συλλόγου προπονήθηκαν μαζί με τους γονείς τους για πρώτη φορά. Μάλιστα περισσότεροι από 55 γονείς ανέβηκαν στο τατάμι και έκαναν μάθημα μαζί με τα παιδιά τους.
Οι μικροί αθλητές του Τζούντο Καλαμάτας έδειξαν στους γονείς τους ένα ολοκληρωμένο μάθημα ξεκινώντας από την καλή προθέρμανση, τις ρίψεις, τις καθηλώσεις και στο τέλος έπαιξαν έναν αγώνα μεταξύ τους!
«Ένα μεγάλο μπράβο στους σε όλους τους γονείς που συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μου. Τους ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που χάρισαν στα παιδιά τους και θέλω να τονίσω ότι πρέπει να βοηθούν και να στηρίζουν τα παιδιά τους, ώστε η εμπειρία του αθλητισμού να είναι θετική, διασκεδαστική και να αποκομίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα ωφέλιμα, για εκείνα, στοιχεία», είπε ο προπονητής Τζούντο Παναγιώτης Μαρκάκης.
Η αίθουσα πλημμύρισε από χαμόγελα, μικρών και μεγάλων, ενώ δεν έλειψαν οι απορίες των γονιών σχετικά με τις τεχνικές του Τζούντο.
Στο τέλος της προπόνησης οι λιλιπούτιοι αθλητές, ως βοηθοί πια προπονητή, απένειμαν στους γονείς τους διπλώματα για την συμμετοχή τους!
Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα αφορούσε σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 8 ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου