Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΥΝΟΣ:

«Στον Παναθηναϊκό είμαστε καλοί
και ποιοτικοί παίκτες …με πείσμα!»

ΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ με καλούς χαρακτήρες, ποιότητα και πείσμα χαρακτηρίζει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ο Σταύρος Ξυνός. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
πέτυχε στο προχθεσινό ματς με την Καλλιθέα δυο από τα 4 συνολικά γκολ της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης, παρότι μπήκε αλλαγή στο 30λεπτο.
Ο Σταύρος Ξυνός βλέπει με αισιοδοξία τη χρονιά. Όσιο για τον αγώνα της εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ομάδα της Καλλιθέας είπε: «Ήμασταν σε καλή μέρα, και πήραμε τη νίκη» και συνέχισε: «Είμαστε καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Πρέπει για τη συνέχεια να ηρεμήσουμε, να βάλουμε κάτω τη μπάλα, και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Να δείξουμε στους αντιπάλους μας πως είμαστε καλοί και ποιοτικοί παίκτες με το πείσμα που μας διακρίνει να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Στα «ατού» μας είναι και ο πολύ καλός προπονητής που μας προτρέπει να δείχνουμε θάρρος και συνεχώς μας εμψυχώνει.»
Όσο για τους στόχους της χρονιάς εξήγησε: «Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να μείνουμε στην κατηγορία. Από κει και πέρα ότι περισσότερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο!»

Ο Παναθηναϊκός μετά το εντός έδρας τρίποντο επί της Καλλιθέας έφτασε στην 4η θέση της βαθμολογίας με έναν μόλις βαθμό (13 β.) από την 3η ΑΕ Μάνης (14 β.)
Μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός σε 8 αγώνες έχει μόλις τέσσερις νίκες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Ανάληψης, ΑΕ Μάνης, Καλλιθέα), μια ισοπαλία (με Πανιώνιο) και τρεις ήττες από (Στενωσιά, Θύελλα Χαρακοπιού, Ακαδημία Πάμισου Μεσσήνης).
Το Σάββατο θα ζητήσει το πέμπτο φετινό τρίποντο κόντρα στην γηπεδούχο Δόξα Καλαμάτας η οποία έρχεται από ήττα και θα ζητήσει άμεσα να καλύψει το χαμένο έδαφος!
Για το δύσκολο επερχόμενο ματς, ο Σταύρος Ξυνός εξέφρασε την ελπίδα μιας νέας επιτυχίας: «Πάμε στο γήπεδο της Δόξας για να παίξουμε και να δείξουμε την αξία μας σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα εάν το πιστεύουμε και το θέλουμε αρκετά… θα έρθει!»
Ο ίδιος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό στο δάχτυλο, τίποτε όμως ανησυχητικό και αναμένεται να δώσει το παρόν κανονικά στον αυριανό αγώνα.


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου