Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η ημερίδα: «Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών»

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 


ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών», θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου 2015 υπό την αιγίδα της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας και με τη φροντίδα του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρη Πουλόπουλου.

Οι εργασίες της ημερίδας θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στην Καλαμάτα, εισηγητές της οποίας είναι ειδικοί επιστήμονες και επίλεκτα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αναφέρονται στη φθορά που υφίστανται οι αρχές και οι αξίες της ολυμπιακής ιδέας η οποία γεννήθηκε και ανδρώθηκε στη γειτονική Αρχαία Ολυμπία, αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι ήδη έχουν ευαισθητοποιηθεί φίλαθλοι και περισσότερο η νεολαία της περιοχής.
Στην ημερίδα εκτός από το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαμάτας, πρόκειται να πάρουν μέρος και θα μιλήσουν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννης Ανδριανός, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο Γενικός Γραμματέας, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζάς, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Πλατάρος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Νικόλαος Κλάδης και ο Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, μάλιστα, ο τελευταίος θα κάνει την κεντρική ομιλία της ημερίδας.
Ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και νυν πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» Γιώργος Κατσιμπάρδης, σε συνάντηση που είχε με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον ενημέρωσε και τον προσκάλεσε να πάρει μέρος στις εργασίες της. ο κ. Κατσιμπάρδης έλαβε τη διαβεβαίωση του κ. Ιερώνυμου ότι εφόσον οι πολλαπλές υποχρεώσεις του, του επιτρέψουν θα προσπαθήσει να παραστεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκπροσωπηθεί από το Μητροπολίτη Καλαμάτας, κ. Χρυσόστομο.
Επίσης έχουν προσκληθεί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι αθλητικών οργανώσεων, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή των μαθητών των Λυκείων και των Γυμνασίων της Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου