Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Να «σπάσει το ρόδι» στην έδρα του θέλει ο ΝΟΚ «Ποσειδών»!

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Π. - Γ' ΟΜΙΛΟΣ


Πατάει παρκέ την Κυριακή 30 του μηνός ο ΝΟΚ Ποσειδών, που πλέον μετράει το χρόνο αντίστροφα το χρόνο αντίστροφα για το ντεμπούτο του στο νέο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου.
Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του ΝΟΚ Ποσειδών, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στην έδρα τους και στο νέο τους ξεκίνημα στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π., με αντίπαλο τον πιο έμπειρο Σπαρτιατικό.

Η ομάδα κάνει νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα και το γεγονός ότι αποτελεί το νεανικότερο σύνολο στο πρωτάθλημα δεν φαίνεται να προβληματίζει ούτε και να φοβίζει τον κόουτς. «Είμαστε οι μικροί της κατηγορίας», τονίζει ο Γιάννης Σκαρτσίλης στη «Φ» εν όψει της πρεμιέρας των γυναικών του! Μέχρι πρότινος στο ΝΟΚ λειτουργούσαν μόνο τμήματα υποδομής, τα οποία ωστόσο είχαν επιτυχίες και διακρίσεις στο ενεργητικό τους. «Είναι μια ομάδα καινούργια, έχει μόνο μικρά παιδιά! Κάναμε το γυναικείο ώστε τα παιδιά να μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα, να μην φεύγουν και χάνονται», δήλωνε τον περασμένο Αύγουστο με την έναρξη της προετοιμασίας και υποστηρίζει και τώρα που η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει! Η χρονιά πάντως θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως αναγνωριστική και όχι τόσο υλοποίησης στόχων.



Το ρόστερ
Οι παίκτριες που στελεχώνουν το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ομάδας, είναι οι εξής: Κ-Μ Γαλανοπούλου, Γρηγορία Γιακουμή, Θ-Χ Γιαννακοπούλου, Κ-Ν Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνα Δημητροπούλου, Βασιλική Θεοδωρακοπούλου, Ε-Δ Καράμπελα, Χ-Α Καράμπελα, Ν-Α Καράτζοβα, Αναστασία Κοντογόνη, Παναγιώτα Κοντογόνη, Χριστίνα Κοντού, Μ-Δ Κουρου, Ζωή Κωτσιά, Χριστίνα Μαλαπάνη, Κωνσταντίνα Δημητροπούλου ΙΙ, Ειρήνη Μανιάτη, Άννα Μανωλάκου, Ελένη Μαργέλη , Όλγα Μαργέλη, Λυδία Μανωλοπούλου, Ορεστεία Μέγγου Εμμανουέλα Μπάκα –Μπουρολιά, Ευγενία Μπότη, Καλλιρρόη Μπότη, Αναστασία Μυλωνά, Ελένη Μυλωνά, Ελένη Παπουτσή, Αικατερίνη Ρομπάκη, Πηνελόπη Τζώρτζη, Αγγελική Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Φιλοπούλου, Γεωργία Νικολιτσέα και Κωνσταντίνα Μακρή.
● Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιέρας του Α΄ Γύρου του Γ΄ Ομίλου:
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
● Κλειστό Παραλίας: ΝΟΚ Ποσειδών – Σπαρτιατικός Γ.Σ.
● Κλειστό Παραλίας: Απόλλων – ΓΕ Ναυπλίου
Ρεπό: ΑΟ Οίαξ

Νίκησαν οι Κορασίδες
Στον Ε΄ Όμιλο του πρωταθλήματος  Κορασίδων 2014-2015 της Ε.Σ.ΠΕ.Π. συμμετέχει ο ΝΟΚ «Ποσειδών» και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής  στον αγώνα με τον ΓΣΜ Λύκαια στη Μεγαλόπολη πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-20) στο πλαίσιο ενός θετικού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα.
 «Έπαιξαν όλα τα κορίτσια και έδειξαν πως όλες μαζί αποτελούν ένα καλό υλικό» είπε και τόνισε πως η ομάδα του από παιχνίδι σε παιχνίδι θα έχει την ευκαιρία την δυνατότητα να βελτιώνεται.
Επόμενος αντίπαλος ο ΑΠΟΜ Πήγασος στις 6 Δεκεμβρίου.

Σ. Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου