Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΡΠΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΛΥΚΟΥΣ» ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ;

«Πολλή δουλειά ώστε να αντεπεξέλθουμε
σε δυσκολότερους αντιπάλους!»

ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗ «Φ» Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»


Το νωθρό ξεκίνημα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου για την «Καλαμάτα ’80» κόντρα στον Πήγασο Νέου Κόσμου οδήγησε σε μια μέτρια εμφάνιση για την τοπική μας ομάδας, που παρόλα αυτά κατόρθωσε να πάρει τη νίκη.
Το μέτριο παιχνίδι του αντιπάλου και η «ευάλωτη» ψυχολογία των παικτών του Χρήστου Δημητρακόπουλου ήταν τα στοιχεία εκείνα που περιόρισαν το θέαμα σε μέτρια επίπεδα. Το πρώτο σετ ήταν μέτριο 25-18 με τον Πήγασο από λάθη των καλαματιανών να μειώνει τη ψαλίδα! Όλα παίχθηκαν στο δεύτερο σετ όπου οι παίκτες του Χρήστου Δημητρακόπουλου βρέθηκαν σε σημείο να κινδυνεύσουν πάλι από λάθη και αρκετούς χαμένους από λάθη βαθμούς. Το 2ο σετ με Ντάκουρη, Μάνα και Αποστολόπουλο στην πάσα να αποτελούν το μισό «οπλοστάσιο», το άλλο μισό «οπλοστάσιο» αποτέλεσαν οι βασικοί Μανιατέας, Κακαλέτρης, Περπινάκης και Καρράς, «έκλεισε» στο 27-25 με τα τελευταία λεπτά να προσφέρουν το μεγαλύτερο θέαμα στο παιχνίδι! Στο τρίτο σετ οι «λύκοι» μείωσαν τα λάθη κι ανέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού κατακτώντας τη νίκη με 25-16 και 3-0 σετ.
Σε αυτό το ματς, μια πολλή καλή και σταθερή σε απόδοσή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ακραίος Ηρακλειώτης Μάριος Περπινάκης, ο οποίος για την ιστορία πριν φορέσει την φανέλα της «Καλαμάτα ’80» βρισκόταν στον ΟΦΗ την περίοδο 2009-2013.

«Πολλή δουλειά ώστε να αντεπεξέλθουμε
σε δυσκολότερους αντιπάλους!»
Για το ματς με τον Πήγασο αλλά και τη συνέχεια μίλησε στη «Φ» ο 21χρονος ακραίος Μάριος Περπινάκης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για περισσότερη δουλειά που θα συμβάλει στην συγκομιδή θετικών αποτελεσμάτων στη συνέχεια και βεβαίως στην επίτευξη των στόχων που έχει βάλει η ομάδα του για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
«Ο Πήγασος ενώ έδειξε πολύ καλά χαρακτηριστικά αθλητικά, έδειξε πολλή καλή διάθεση, ήταν δύσκολος για μας. Πήραμε τον ρυθμό του, μας παρέσυρε και στο 2ο σετ ήμασταν πίσω, παρόλα αυτά καταφέραμε να επανέλθουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας  και καταφέραμε να το πάρουμε το παιχνίδι».
Πως χαρακτήρισε την πολλή καλή προσωπική του εμφάνιση; «Πήγα καλά δόξα το Θεό…!» και συνέχισε: «Το καλό είναι ότι τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν στον αγώνα!»
Όσο για τη συνέχεια είπε: «Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλή δουλειά ώστε «…να αντεπεξέλθουμε σε δυσκολότερους αντιπάλους...
Επόμενο ματς είναι εκτός έδρας, με την Ολυμπιάδα με την οποία έχουμε παίξει και φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας και η αλήθεια είναι ότι τότε ήμασταν ισάξιοι. Αλλά τώρα όλα είναι διαφορετικά… Καλό θα είναι να συγκεντρωθούμε με δουλειά στην προπόνηση και να διορθώσουμε τα λάθη κι όλα θα πάνε καλά.»



Μιλώντας με αριθμούς
Πλέον η «Καλαμάτα ’80», μαζί με τον Πανερυθραϊκό, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (έχουν 6 βαθμούς έκαστος) και επόμενος αντίπαλός της είναι η Ολυμπιάδα Πατρών που την προηγούμενη αγωνιστική είχε το προγραμματισμένο της ρεπό.
Το παιχνίδι θα γίνει στις 6 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Ολυμπιάδας, όπου θα διαιτητεύσουν οι κ. Μπακλέσης και Σπυρόπουλος.
Αποτελέσματα – 3η αγωνιστική
Πανερυθραϊκός - ΑΓΣ Ιωαννίνων     3-0
(25-23, 25-17, 25-16)
ΑΟ Παλλήνη - Κόροιβος Αμαλιάδας          3-0
(25-17, 25-14, 25-17)
«Καλαμάτα ’80» - ΑΠΣ Πήγασος     3-0
(25-18, 27-25, 25-16)
Φθία Λαμίας - ΓΕ Μεσολογγίου        0-3
(14-25, 21-25, 20-25)
Ερμής Πατρών- Παναχαϊκή     0-3
(18-25, 22-25, 24-26)
Ρεπό: ΑΕΠ Ολυμπιάς
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναχαϊκή        8
-. ΓΕ Μεσολογγίου         8
3. Α.Ο. Παλλήνης          7
4. Πανερυθραϊκός 6
-. «Καλαμάτα ’80»         6
6. Ολυμπιάδα Πατρών   4
7. Πήγασος 3
-. Κόροιβος Αμαλιάδας  3
9. Φθία Λαμίας     0
-. Ερμής Πατρών 0
-. ΑΓΣ Ιωαννίνων          0



Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου