Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ή ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας
Διαβολίτσι και Απόλλωνας Καλαμάτας! 

● ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΝΕΡΑΤΖΟΥΡΙ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

● ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΟΙ «ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ»

ΤΟΝ Τσικλητήρα Πύλου στις θέσεις των ημιτελικών του Κυπέλλου Μεσσηνίας ακολούθησαν την Τετάρτη οι Α.Ο. Διαβολιτσίου και Απόλλωνας Καλαμάτας, που απέκλεισαν τους Εράνη Φιλιατρών και Ακρίτα Κορώνης αντίστοιχα.
Το Διαβολίτσι ανέτρεψε το εις βάρους του 1-0 του πρώτου αγώνα στα Φιλιατρά, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα του, ενώ ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1 την Κορώνη και συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση.
Μια ακόμα θέση παραμένει ανοιχτή στους «4» του θεσμού και θα κριθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον Α.Ο. Κυπαρισσίας. Στο ζευγάρι αυτό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 1-0 στην έδρα του Α.Ο.Κ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 2.30 στο «Γ. Λουκαρέας».

● Διαβολίτσι – Εράνη   2-0 (2-1 συν.)
Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Ο. Διαβολιτσίου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας! Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη νίκησε με 2-0 την Εράνη Φιλιατρών, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα που σημειώθηκε στα Φιλιατρά.
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι «νερατζούρι» αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού και μένει να δούμε αν θα καταφέρουν αυτή τη φορά να φτάσουν μέχρι και τα τελικά.
Από την άλλη στην Εράνη σίγουρα θα τα έχουν βάλει με τον εαυτό τους, γιατί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το πολύ καλό προβάδισμα που είχαν πάρει στο 1ο ματς, δεχόμενοι μάλιστα δυο γκολ σε δυο λεπτά!
Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο στο «χαλί» του Διαβολιτσίου, οι γηπεδούχοι χάρη σε ένα δίλεπτο «φωτιά» κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ, πρώτα με τον Βουρνά στο 84΄ και έπειτα με τον Καπόγλη (που είχε περάσει ως αλλαγή στο 46΄) στο 85΄!
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Χ. Κυριακόπουλος, Χ. Γεωργαντάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δασκαλάκης (8΄), Παπαδόγιαννης (51΄), Βεργόπουλος (86΄), Καπόγλης (90΄) - Σπυρόπουλος (66΄), Αθανασόπουλος (88΄)
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρη, Κωστόπουλος, Καστριτσέας (60΄ Π. Δημητρίου), Σκαρπαλέζος, Θ. Δημητρίου, Βεργόπουλος, Δασκαλάκης, Χελάς, Παπαδόγιαννης, Rachev (46΄ Καπόγλης), Βουρνάς (93΄ Caushaj)
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Hoti, Πετρόγιαννης, Alban, Μπαστακός, Κώτσος, Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κίτος (76΄ Γιάννης), Μιχαλακόπουλος, Αντωνόπουλος

Απόλλων Καλαμάτας – Ακρίτας Κορώνης     2-1 (4-1 συν.)

Αν και αγχώθηκε αρκετά στο 1ο ημίχρονο, ο Απόλλωνας Καλαμάτας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ από το γκολ του Φλέσσα και να νικήσει τον Ακρίτα Κορώνης με 2-1 στο «Γ. Λουκαρέας».
Οι «μελανόλευκοι» είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα στο 1ο παιχνίδι με 2-0, όμως στο ματς της Τετάρτης παραλίγο να πάθουν …σοκ!
Ο Φλέσσας στο 29ο λεπτό έβαλε μπροστά τον Ακρίτα, που ήθελε ένα ακόμα τέρμα για να ισοφαρίσει το πρώτο ματς.
Παρ’ όλα αυτά, από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέλαβε δράση ο Πανταζής, που με δυο τέρματα στο β΄ μέρος (54΄, 71΄) σημείωσε το 2-1 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση του Απόλλωνα στην επόμενη φάση.
● Διαιτησία: Μ. Καρβούνης, Σ. Αθανασοπούλου, Χ. Καστανάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκέας (61΄), Φουρναράκος (74΄)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κουτίβας, Φουρναράκος, Κουπούζος, Κουκέας, Πετράκος, Σαραντόπουλος, Χ. Μαργιόλης, Α. Τρικουράκης (79΄ Mali), Αλοίμονος (46΄ Κορδελάκος), Γιακουμής, Πανταζής (74΄ Γεωργουδιούς)
ΑΚΡΙΤΑΣ: Σπυρόπουλος, Μπλάνας, Xoxholli (79΄ Μουτζούρης), Πιχιγιόνι, Κουτσολιάς, Μπόγιο, Χ. Καπινιάρης, Σταμάτης (72΄ Τσιριγώτης), Λαμπρόπουλος, Φλέσσας (87΄ Κουτσουμπός), Α. Μάραντος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου