Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.

Εξαιρετική κίνηση στον πάγκο 
με τον Παναγιώτη Βούτσα!



Λίγα μόνο 24ώρα παρέμεινε δίχως προπονητή ο Χανδριναϊκός Π.Σ., καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον πρώην τεχνικό του Αστέρα Αρφαρών Τάκη Βούτσα!
Ο νέος τεχνικός ήταν η καλύτερη δυνατή λύση σε ένα πολύ δύσκολο χρονικό σημείο της σεζόν, καθώς πριν από μια μόλις εβδομάδα έλυσε την συνεργασία του με τα Αρφαρά και το γεγονός πως ήταν διαθέσιμος δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητο από την ομάδα του Χανδρινού.
Πρόκειται σαφώς για την καλύτερη κίνηση που θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι του Χανδριναϊκού, καθώς ο Βούτσας είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες για τα δεδομένα της Α1.
«Το ΔΣ του Χανδριναϊκού Π.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Παναγιώτη Βούτσα. Επί σειρά ετών, ήταν προπονητής του Αστέρα Αρφαρών και αποχώρησε πριν μερικούς μήνες. Πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόλογους προπονητές και ανθρώπους στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Η συμφωνία με το ΔΣ της ομάδας μας κλείστηκε ύστερα από συζητήσεις επί όλων των θεμάτων που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και με άκρα μυστικότητα συμφωνήθηκε η έναρξη της συνεργασίας. Έτσι η ομάδα μας, θα πορευτεί στα σίγουρα χέρια του νέου προπονητή για το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου