Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Φιλικό για την ενίσχυση
του συλλόγου «Ελπίδα»!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στο πλευρό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και η «Μαύρη Θύελλα».
Η απώλεια του μικρού Βασίλη Καυκή και η θέληση του συλλόγου να αναδείξει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, προέτρεψαν τους ανθρώπους του συλλόγου να αποδεχθούν την πρόσκληση του Τέλου Άγρα και τη συμμετοχή τους στο φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
«Ο σύλλογος της Καλαμάτας έχοντας ως βασικό μέλημα την ανάδειξη του ανθρωπιστικού- κοινωνικού προσώπου του ποδοσφαίρου αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το κάλεσμα του Τέλου Άγρα ευελπιστώντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την επιτυχία του σκοπού και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» που δίνει ελπίδα ζωής στα άρρωστα παιδιά στην μάχη κατά του καρκίνου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.
Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει με αντίπαλο τον Τέλο Άγρα την ερχόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.


Μπήκε για πρώτη φορά χθες
στο διπλό και ο Αργυρόπουλος
Στο στάδιο συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους οι «μαυροθυελλίτες». Ο Νίκος Κουρμπανάς και οι συνεργάτες του εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και μαζί με τους παίκτες πραγματοποίησαν προπόνηση στο χορτάρι του δημοτικού σταδίου όπου μεγάλο μέρος αφιερώθηκε σε οικογενειακό διπλό. Στο οποίο πατώντας για πρώτη φορά γήπεδο φέτος μετά την εγχείριση του  συμμετείχε και ο Αργυρόπουλος. Θυμίζουμε πως είχε κάνει εγχείριση στους κοιλιακούς και το γεγονός ότι μετείχε στο χθεσινό διπλό ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Σύμφωνα πάντως με τις αρχικές προβλέψεις ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να μπει στην ενεργό δράση σε περίπου ένα μήνα.
Από κει και πέρα, δυο είναι τα θέματα που απασχολούν τον Κουρμπανά. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Χαρίτος στους κοιλιακούς και η θλάση του Τριάντου στον δικέφαλο. Δυο ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα βρεθούν εκτός αποστολής για το Κυριακάτικο παιχνίδι στη Βάρδα.

Σήμερα εφόσον ο καιρός το επιτρέψει η ομάδα θα προπονηθεί και πάλι στο δημοτικό στάδιο. Σε αντίθετη περίπτωση θα «μετακομίσει» στο γήπεδο Ασπροχώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου